Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan szerezzek pénzt? 13/F

Hogyan szerezzek pénzt? 13/F

Figyelt kérdés
Bármi jó lenne, sőt ha kell egész nap lent dolgoznák 1-2 ezer forintért de nem tudom hogyan! üveggyűjtés az nagyon csöves "munka" De bármi érdekel!

2013. aug. 24. 19:50
1 2
 1/14 anonim válasza:
Istenem, nem tudod,hogy mit beszélsz.... Egész napos munka 1-2 ezer forintért? Nekem 5 ezret fizettek egy napra és az sem volt sok. Tetőt festettünk feketére a 40 fokos melegben, nekem például még mást is kellett csinálni, mindenes voltam reggel 6-tól, este 6-ig...
2013. aug. 24. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Minek akar minden 10-15 éves pénzhez jutni? Naponta van ilyen kérdés, nem is egy. Higyjétek már el, hogy marhára nincs rá szükségetek. Ami nektek kell, azt megadja apu/anyu/rokonok meg állambácsi.
2013. aug. 24. 20:37
 3/14 anonim ***** válasza:
Lopjál mint a többi rendes ember :D
2013. aug. 24. 20:38
 4/14 anonim ***** válasza:
még 3 évet várnod kell
2013. aug. 24. 20:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Ti meg a többi hasonszőrű kérdező társad azt nem értitek meg hogy 13 éveseket sehol nem fognak foglalkoztatni...
2013. aug. 24. 21:15
 6/14 anonim ***** válasza:
CFD-vel kereskedhetnél, ha egy 18-nál idősebb testvéred/szüleid regisztrálnak egy ilyen oldalra, csak hát ehhez elég sokat kell tanulni, de van a youtube-on erről egy videó.
2013. aug. 24. 21:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem kortársaiddal vitázol itt, úgyhogy szádra vigyázz. Egyébként mire kell pénz? Ételre? Italra? Ruhára? Tankönyvre? Sportszerre? Ezen kívűl nagyon másra feltételezem nincs szükséged, de ezek közül is csak korlátozott minőségben. Telefon, játék, tablet, számítógép vagy más ökörség? Ne akard megvenni és akkor nem húzod le a családi kasszát meg nem szenvedsz azon, hogy nem veheted meg, kész.
2013. aug. 24. 22:45
 8/14 anonim válasza:
Ez aztán a tanács... Ha nincs pénzed,húzd le anyád. Pff. Én soha nem kértem. Egyrészt,mert inkább elmentem dolgozni,másrészt neki sem volt. Esetleg annyi segítséget kérj tőlük,hogy munkát keressenek neked. Ritka,hogy dolgozni akarnak manapság a fiatalok. Becsülendő.
2013. aug. 25. 09:45
 9/14 anonim válasza:
Feketén tudsz dolgozni esetleg apud/anyud kérdezd meg..
2013. aug. 25. 09:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Ők meg nem a kortársaiknak adnak tanácsot, felnőtt szemmel könnyű le hurogni a gyereket !
2013. aug. 25. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!