Hogyan szerezzek pénzt 11 évesen?
xDDD 11 évesen te mi olyat akarsz venni mondd már meg,amit a szüleid pénzén nem tudsz,mert valószínűleg nem engedik (gondolom)?? xddd
te csak ülj otthon oszt tévézzél,pénzt keresni ráérsz te még bőven,egyelőre elégedjél meg szépen azzal amit eddig keresel/kerestél!!! 14/L
utolsó
szüleimnek sincs sok pénzük...van annyi h kifizzesék amit kell (ha tv-zek akkor többet) de semmi plussz.
Nekem meg mint mondtam kéne egy jó cipő új gép vagy tábla gép...és én nem te vagyok h minden hülyeségre elköltöm (egyébként meg neked se lehet sok pénzed mert 15 alatt nincs diákmunka)
A szüleidnek kellene lebeszélnie, kereseni valami lehetőséget, hogy segíts valaki ismerősnek, aki cserébe szívesen ad egy kis zsebpénzt. Bevásárlás és kutyasétáltatás jut így eszembe, ha valamelyik szomszédnak esetleg szüksége van rá.
Mindjuk függ attól, vannak-e olyan normális ismerősök, akik ennyit megengedhetnek maguknak, mert hát nyilván a szüleidnek se viccből nincs sok penzük, és sokan mások is így vannak vele. Remélhetőleg nem az összes ismerősötök. :)
én is 11 vagyok nekem is kéne pénz és nekem húsvétra, meg nyaralásra,szülinapra kapok pénzt de te locsolkodásra is kérhetsz pénzt a nagyszülőktől v. a dédidtől de a szüleidtől semmiképp ne kérj csak akkor ha fizetést kapnak
Vagy ha ismersz valaki idősebb nénit vagy bácsit megkérdezheted,hogy kell-e nekik segítség és ha kell akkor segítesz nekik és azért is kaphatsz pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!