Ha visszaszólok a munkatársamnak az gond lehet ebben a helyzetben?
Még kezdő vagyok egy irodában, nem vagyok tisztában semmivel, nem értek nagyon semmit. Próbálok beilleszkedni a munkatársak közé, de nagyon sokszor van rossz napjuk, eléggé negatív egyének, amihez nem tudok alkalmazkodni. Kicsit félszeg vagyok és halk, keveset beszélek.
Már az első néhány nap után tapasztaltam, hogy nem vagyok túl szimpatikus számukra, nem találom velük a közös hangot, ezért burkoltan beszólogatnak és érzem, hogy a hátam mögött folyamatos téma vagyok. Mellőznek a legtöbb feladat alól is, nem segítik a beilleszkedésem és a betanulásom.
Baj lehet abból, ha kikelek magamból egy újabb beszólás után és kiosztom őket, hogy állítsák le magukat?
NESZÓJJÁBEE!!
Majd ha letelt a próbaidőd, betanultál, bedolgoztad magad, megmutattad, mekkora a farkad, na, utána el lehet küldeni mindenkit a jó édes k***a anyukájába.
Addig nyugi.
Nekem sokkal hatékonyabb volt a kedves, érdeklődő hozzáállás az antipatikus kollégák esetén. Meglepően sokukkal össze is barátkoztam.
Ne erőből próbáld, "ellenséggel" úgy is lehet mit kezdeni, ha a barátoddá teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!