Más irodai dolgozóknak is engedélyezett, hogy munkaidő
alatt facebookozzanak?
Figyelt kérdés
Tesómról meg a barátnőiről van szó. Mindig panaszkodnak, hogy mennyi a meló, közben egész nap, de úgy képzeljétek el,hogy reggeltől munkaidő végéig írogatnak, meg kedvelgetnek fb-on, ezt mindig akkor látom, ha délután fellépek. Tesóm is bombáz a leveleivel, küldözget ilyen vicceket-.- Másoknál is ez van? Engem nem zavar, csak akkor meg minek tesz úgy mintha annyira nehéz lenne a munka.
Én egy pici cégnél dolgozom, négyen vagyunk egy irodában. Nincs tiltva semmilyen honlap ergo ha ráérünk azt csinálunk amit akarunk. A fiúk olykor hálózaton csapatják a játékokat egymás ellen. A főnökünk is látta, nem szól semmit. Többször elhangzott a szájából, hogy neki tök mindegy mit csinálunk "szabadidőnkben", amíg elvan végezve normálisan a munka. Nyilván ha a netezgetés mellett semmi nem lenne kész, ő is máshogy nézne erre.
Van hogy egy hétig nincs időm munkaidőben felnézni sehova, aztán van hogy 2 napig semmi dolgom és csak lődörgök a neten. Ez nálunk így működik.
Ha főnök lennék és a dolgozóim egyszer visszaélnének ezzel, akkor én is egyértelműen tiltanám mindenkinek utána a cégnél. Szerencsére alapjáraton az én főnököm is jó indulatú. :)
2013. aug. 21. 15:50
12/16 anonim válasza:
3.vagyok: Nálunk pl facebook, youtube, stb ilyenek a tiltottak, sok más netes honlap használható, sőt szükség is van a használatukra. Túl sok volt az előbbieken töltött idő a kollégáktól. Így sajna az sem használhatja, aki tényleg csak napi 10-15 percet használta. Ami meg szerintem nem lenne gáz.
2013. aug. 21. 17:03
13/16 anonim válasza:
Nálunk is engedélyezett volt az eddigi összes munkahelyemen. AMíg a munka el van végezve nem szabja meg senki, hogy mit csinálsz a szabadidődben.
2013. aug. 21. 17:03
14/16 anonim válasza:
Nálunk facebook policy van, amely azt jelenti hogy adott hónapban van egy adott adatforgalom, amelyet munkaidőben személyes netezésre lehet felhasználni. Ha azt kimeríti valaki a server nem navigálja külső oldalra.
Most még szokja ez a pár száz ember, sokan nagyon hőbörögtek, de az anyacégnél ez már évek óta létezik, szal nekünk is meg kell szokni.
Ellenőrizni visszatudják, ugyanis ha leülök a gépemhez be kell névvel és kóddal jelentkeznem.
2013. aug. 22. 15:01
15/16 anonim válasza:
Nálunk is látja a rendszergazda, hogy ki miket nézeget, de tényleg nincs belőle probléma, amíg senki nem él ezzel vissza. A fejesünket az sem zavarja, ha non stop facebookon lóg valaki, ha mellette a munkáját viszont tisztességesen elvégzi. Én is be vagyok jelentkezve szinte mindig, ez nem azt jelenti, hogy folyton azon lógok. :) Néha rápillantok, de közben tisztességesen végzem a munkámat, hiszen ezért fizetnek. Facebookozni otthon is tudok este, ellenben dolgozni eszem ágában sincs munkaidőn kívül, ha nem muszáj... :D
2013. aug. 22. 15:44
16/16 anonim válasza:
Nálunk is a kolléganőim a Facebookot és az Instagramot bújják, de az a gond, sokat lógnak is.Meg állandóan kijárnak a városba ruhát vásárolni, lődörögni. Az egyik már otthon van a munkavégzésben, rutinos, de a másik síkhülye, nem győznek neki hatan segíteni egy egyszerű munkafeladattól összeomlik. De feleselni nagyon tud, pedig nagyon buta és lusta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!