Irodában mennyi helyet köteles hagyni a munkaadó a munkavállaló széke mögött, úgy hogy ott ne közlekedjen más?
Figyelt kérdés
Jelenleg olyan helyen ülök, hogy bárki elmehet mögöttem, bármilyen távolságra, van, hogy neki is mennek a székemnek hátulról, illetve egyszer egy forró teát is kaptam a nyakamba. A felettesemnek jeleztem, de erre az volt a válasza, hogy száz másik ugrana a helyemre, akit az se zavarna, ha az ölébe ülnének, miközben dolgozik....
Ez törvényes? Manapság a munkáltatók már bármit megtehetnek az emberrel???
2013. aug. 15. 13:06
1/3 anonim válasza:
Igen, bármit megtehetnek! A főnököd is megmondta, ha nem tetszik, 100 másik ugrik a helyedre. De komolyan nem értem azt, hogy egyeseknek semmi nem jó a munkahelyen? Azt várjátok hogy ki legyen nyalva a seggetek? Egyszer menj el vállalkozónak, majd neked is az idegeid kikészülnek, mert ahány dolgozó, annyi különleges igény. Dolgozni jársz be, nem nyaralni.
2/3 A kérdező kommentje:
Én azt értem, meg látom, hogy GAZDASÁGILAG megteheti, de pontosítok, JOGILAG is megteheti, van valami erre vonatkozó jogszabály?
2013. aug. 15. 13:31
3/3 anonim válasza:
Jogilag is megteheti, hiszen, ha te jelented ezt valamilyen szervnél, akkor az állásodnak annyi, (Ugyanis mindenképpen névvel kell ilyet jelenteni, mert név nélküli bejelentéseket nem vesznek komolyan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!