Se egyetem se munkahely mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyetemre csak jövő évtől megyek,munkát pedig nem találok már hónapok óta keresek vmit,mit csináljak igy magammal? mégis mivel tölthetem az időm itthon?Barátaim más városokba vannak egyetemen..Valami ötletek?2009. okt. 27. 18:29
1/9 anonim válasza:
Pl. járj könyvtárba, és kezd el előre tanulni az egyetemre- ha van miből élned.
2/9 anonim válasza:
Esetleg beiratkozhatnál egy szakmai vagy nyelvtanfolyamra... Jól fog jönni még a jövőben. Gyúrj nyelvvizsgákra!
3/9 A kérdező kommentje:
de már azt is elvégeztem a mult héten ...
2009. okt. 27. 19:23
4/9 anonim válasza:
Akkor tanulj meg még egy nyelvet. Vagy iratkozz be valami tanfolyamra, ami érdekel, és mindjárt lesz társaságod is. Nem muszáj szakmai tanfolyamra menni, lehet az főzőtanfolyam vagy kreatív hobbi, vagy bármi, amivel szívesen töltöd a szabadidőd. Vagy menj el külföldre bébiszitternek.
5/9 A kérdező kommentje:
ezek nem is rossz ötletek utolsó hozzászoló :) köszi
2009. okt. 27. 20:47
6/9 anonim válasza:
Én a helyedben a kiszemelt egyetemet járnám körbe kicsit,
Nem rossz az ha már gólyaként ismersz egy két felsőst plusz beszerezhetnél előre jegyzeteket és hasznos infókat tanárokról tananyagról emberekről stb..
7/9 anonim válasza:
BEDOLGOZÁS!nem kell semmi hozzá otthon szerelsz össze dolgokat.havi 30 ezertől-...
friss hirdetéseket keress az ujságokban!
van egy teloszámom expressből de én még nem hivtam fel!: 06-90/603-923
de neten is kereshetsz!
8/9 A kérdező kommentje:
Debrecen 100km van tolem , en Romaniabol vagyok :) kiszemelni nem nagyon tudom, nincs ra lehetosegem h mindig menjek.
Aztan az otthoni munka is jo lenne csak itt nincs semmi csak boritekragasztas az se rossz csak mar nem hirdetik.
2009. okt. 28. 09:48
9/9 anonim válasza:
Menj külföldre dolgozni. Legalább tanulod az idegen nyelveket. De jó lenne, ha lenne már valami ismeretséged, ne magad menj a vak világba. Sokan visszaélnek a tapasztalatlansággal. Keress ismerőst, aki nyugaton dolgozik és tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!