Ti vágytok hírnévre? Ha igen, miért? Ha nem, miért nem?
Nem. Apám a saját környékünkön ismert embernek számított, így gyerekként láttam és éreztem, milyen "ismertnek" lenni.
Hidd el, az árnyoldalai jobban kiugranak. Bárhová mész, mindig figyel valaki, nem viselkedhetsz akárhogy, mert indul a pletyka (sokszor olyankor is, ha nincs rá alap).
Egy példa: hajnalban indultunk volna családostól egyik nyáron nyaralni. Indulás előtt jutott eszébe apámnak, hogy a kocsi papírjait a munkahelyén hagyta, így beugrott értük.
Másnap elindult a pletyka, hogy biztos titkos szeretője van, azért volt hajnali fél négykor az irodájában...
Vagy ha elkövettem alsósként diákcsínyt (galacsinnal dobáltam valakit), a tanártól (!!!) megkaptam, hogy "ezt azért merted megcsinálni, mert apád..."
Annyi idősen fel sem fogtam, hogy apámnak mi a munkája, nemhogy erre építve bármit csináltam volna.
Amint tehettem menekültem is minél messzebbre, ahol nem ismerik apámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!