Diplomások! Mióta vagytok álláskeresők?
Télen záróvizsgáztam, nem volt nyelvvizsgám, ezért tavasszal megcsináltam, szóval gyakorlatilag nyár óta vagyok diplomás, de 8 hónapja keresek munkát. Alig tudom pár helyre beadni a pályázatomat, mert nincs lehetőség itt az észak-keleti régióban. Hiába nézem minden nap az álláshirdetéseket, volt olyan hely, ahová protekcióval SEM tudtak alkalmazni.
Ezalatt a 8 hónap alatt 5 napot dolgoztam szakmunkások között alkalmi munkaként. Már ennek is örültem, pedig olyan szinten van értelmi különbség köztem és köztük, hogy rosszul éreztem magam abban a közegben.
Mit tehetnék? Direkt azért nem mentem MSc-re, mert dolgozni akartam, de már ezt is bánom. 24 évesen elkezdeni tanulni viszont nagyon későn van már. Különben is pénzt szeretnék keresni.
A szüleim is azt hiszik, hogy direkt vagyok itthon egész nap, mert naplopó vagyok és nem hiszik el milyen nehéz az álláskeresés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!