Mikor kellene tájékoztatnom a munkáltatóm erről?
Aurás migraine-m van, ami sajnos azt takarja, hogy fél évente egyszer kb olyan rohamot kapok, hogy látás zavarom van, szókeresési zavarom van, esetleg lezsibbad a fél oldalam, és ha ez elmúlik, jön a fejfájás. Amivel már tudnék dolgozni, ugye míg az előbbi tünetek lecsengnek, addig van baj. Namost, abszolút pályakezdő vagyok... Esélyes egy munka (előző munkahelyemen ezért ki akartak rúgni, mert nem szóltam és megijedtek egy ilyen rohamtól..) de nem tudom, mikor és miképp kéne elmondanom, ha felvesznek. Félek, emiatt a próbaidőm alatt bontják a szerződésem... Pedig tényleg ritka. Gyógyszert sajnos még nem találtak, sok orvosnál voltam már, édesanyámtól örököltem ezt. Eladónak mennék egy ruházati üzletbe...
Hogyan kéne csinálnom? A próbanapon nem mertem felhozni a főnöknek... Nagyanyám szerint amúgy se kéne, mert "selejt" nem kell az embereknek. (idéztem..)
20 éves lány vagyok, a válaszokat köszönöm.
Nem vagy selejt. Egy fiatal, dolgozni akaró lány vagy.
Ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más.
Üzemorvosi vizsgálatnál megemlíted, ennyi. Láttam én már kollégát epilepsziás rohammal (na, az tényleg ijesztő, ha nem tudod, mi az, kb mint az Ördögűzőben...)
Tudod, ki a "selejt"? Nem írom le, mert kibannolnak rászizmusért xD
Csak hogy ne offoljak sokat, küldök egy ikszdét: xDD
Igen az epilepszia az ütős. Hála égnek az enyém talán annál enyhébb probléma de a mai világban tényleg nagyon hamar levonják a következtetést az emberek anélkül, hogy tudnák miről van szó... És ez ugye egy munkáltatónál elég nagy probléma tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!