Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Haverommal menni akarunk...

Haverommal menni akarunk kéregetni a belvárosba pesten. Hogyan kezdjünk hozzá?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk csövesek, csak hát nincs meló és kéne egy kis pénz.

Szoktam látni embereket az állomásokon pl, hogy jegyre kéregetnekm, akkor mi miért ne?

2013. aug. 4. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy a szegény az nem ember. De aki gizdaságból-lustaságból koldul, azt megvetem.

Pl a nagyváradnál vagy korvinnál zenélő vakok ténylegesen nehéz helyzetben vannak, mert lófütty pénzt kapnak állambától és nekik tényleg szükségük van rá.

Viszont a déli pályaudvar jegypénztáránál a leglehetetlenebb kamuindokkal apróért kuncsorgó-hazudozó, makk egészséges (esetleg csak drogos) lumpeneket igenis megvetem és zavarnám el dolgozni. Ott forduljak fel, ha kajára költi mindet.

Szársomlyónál nincs ember, aki a szőlőben dolgozna, de a faulban a "gizdák" inkább hitelre (khmm) vásárolnak és kéregetnek.

Szóval igen, lenézem és leköpném azt, aki egészséges létére inkább lejmol és kuncsorog. Szerencsére a hátralevő élete sem lesz más.

2013. aug. 6. 08:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Hát jó, én is ezt gondolom a kéregetőkröl...

Csak én épp nem dohányzom. Nem is iszom, csak kb havonta-kéthavonta 1x. Nem szurom magam.

Pl valamelyik nap láttam a keletinél, hogy a csöves ott ül a falnál, kezében egy gyros. 10 perc mulva jövök vissza postáról és akkor már ott fekszik, alszik a falnál, a gyros meg szétdobálva, meg egy részén a csávoka feküdt...

Kajára nem is költenek. Pia/cigis/drog fontosabb. Kaja nélkül meg lehet lenni, az a lényeg, hogy az AGY érezze jól magát.

Csak mondjuk azon is el vagyok szörnyülködve, hogy ezek a csőcselékek némelyike még züllés mellett is erösebb fizikailag, mint én. Szóval oké, hogy alig eszik, meg éjjel nappal szipu-narkó-pia, mégis le tudna ütni engem szemből. Pedig én rendesen eszem, csak ugye nem születtem olyan ERŐS fajtának. :(

2013. aug. 6. 15:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja, am én is voltam a nyáron 1,5 hétig meggyet szedni a családnak! REggel 7-8-tól este 5ig. Ládapakolás, létrán állás egész nap. Jól fizetett mondjuk.
2013. aug. 6. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!