Haverommal szeretnénk külföldre menni dolgozni mert itt nincs semmi munka. Nyelvtudásunk minimális neki angol nekem német, de mindkettőnknek kimagaslóan jó a fizikumunk. Valaki esetleg segítene?
Minimális nyelvtudással maradjatok itthon a feneketeken, ha nem akarjátok, hogy az első sarkon átverjenek. Ez a szomorú valóság.
Saját érdeketekben mondom!
"Vágom, de itt nincs semmi munka. :S egyébként a haverom jól beszél angolul csak nekem minimális a német nyelvtudásom"
Ha a haverodnak jó az angolja, akkor ő menjen, de te angol nyelvterületre ne menj, hacsak minimális németet beszélsz. Most komolyan nem értem az embereket! Hányszor meg lett mondva hogy külföldre menni csak megfelelő felkészültséggel, kezdőtőkével és ami a legfontosabb, nyelvtudással lehet kimenni!! Vagy tudod mit? Menjetek csak ki, aztán belefuttok majd pár pofonba, akkor rájöttök, hogy hallgatni kellett volna arra, aki ért a témához! Én magam is mondtam már ismerőseimnek hogy ne jöjjenek ki nyelvtudás nélkül, nem hittek nekem, mert azt hitték, hogy itt az alja melókhoz nem kell nyelvtudás, pedig kell! 10 embernek adtam tanácsot, egy sem fogadta meg, ma pedig már mindegyikük otthon van és szidja Angliát /Írországot/Németországot, mert hogy micsoda dolog, hogy nekik nem adnak munkát. Kell a nyelvtudás.
Valódi életszínvonalbeli különbséget akkor tapasztalsz egy külföldi országban, ha tudod a nyelvet és van egy jó, piacképes végzettséged, amihez értesz is.
"kösz de nem kérek abból h havonta minimálbérért vagy esetleg max 100 000 ért gürizzek"
Kinn sem keresnél a minimálnál többet! Az pedig csak átszámolva ér sokat, ott helyben ugyanúgy kevés, mint otthoni minimálbér! Mellesleg a stílusod eléggé "érdekes", én csak tanácsot adtam, de ezek szerint nem kell! Akkor menjél bele a vakvilágba, vágjanak át, engem nem érdekel.
"am meg ha van piacképes végzettségem mi a f@sznak menjek ki??"
Látom eléggé tájékozott vagy a témában! A piacképes végzettséget sem fizetik meg otthon! Ezért ha ilyennel és jó nyelvtudással jössz külföldre, akkor lesz igazán más életed! De neked hiába magyarázom, mert jó ha a 8 osztályod megvan. Itt Angliában az alja munkákból csak úgy lehet megélni, hogy 4-5, de esetenként 8-12 emberrel együtt bérelsz egy lakást, magyarán vándorcigányok módjára fogsz élni. Aki ezt a szinvonalat vállalja, az igénytelen ember lehet, mert ílyen módon az afrikaiak meg indiaiak laknak, nem az európai ember.
8 általános? :) ez vicces de kösz h vmi szutyok cigánygyereknek nézel. mind1 vannak ismerősök kint és konkrétan ők sem úgy mentek hogy volt nyelvtudásuk. te csak arról a helyről beszélsz ahol te vagy oda kell tudás. ennyi.
egyébként ha olyan nagyon jó szakmád van és vágod is azt itt is megfizetik. csak nekem pont 1 sz@r szakmám van, amit nem is szeretek meg annyira nem is tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!