Haverommal szeretnénk külföldre menni dolgozni mert itt nincs semmi munka. Nyelvtudásunk minimális neki angol nekem német, de mindkettőnknek kimagaslóan jó a fizikumunk. Valaki esetleg segítene?
Figyelj!
Ha külföldi melót akarsz,akkor guglizd be,hogy "külföldi munka".
Találsz majd sokat.
Azt,hogy majd itt valaki segít neked,hiába várod.De miért is segítene?Azt sem tudják,ki vagy.Amúgy sem túl segítőkészek az emberek,hacsak nincs egy tényleg jó haverod odakint.
A másik meg az,hogy hátrányod biztosan nem származna abból,ha nyelvet tanulnál.Odakint,ha akarnak,enélkül simán átvernek.Lenéznek,lenyomnak.Ott sem fognak úgy hozzád állni,hogy "Isten hozzott".Magasról szarnak a sok bevándorlóra.Ezért,ha odakint akarsz érvényesülni,bizonyos területeken jobb kvalitásokkal kell rendelkezned,mint akár egy ott otthon lévő embernek.Ezt vagy elfogadod vagy nem.
De szerintem eléggé hiteles emberektől kaptál itt információt,én annak idején nagyon hálás voltam érte,hogy csak elmondták ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!