Haverommal menni akarunk kéregetni a belvárosba pesten. Hogyan kezdjünk hozzá?
Nem vagyunk csövesek, csak hát nincs meló és kéne egy kis pénz.
Szoktam látni embereket az állomásokon pl, hogy jegyre kéregetnekm, akkor mi miért ne?
Hogy valami normális választ is kapj.
Szerintem a forgalmasabb helyeken próbáld meg, ahol sok a turista. De az ilyeneket hogy Keleti pályaudvar felejtsd el, engem büntettek meg már ott tarhálásért 5.000 ftra igaz nem hajtották be. Meg ezek a helyek már nagyon égetve vannak, rengeteg ott a csöves.
Amúgy jegyre kérjetek és az is hasznos tud lenni, ha megisztok előtte 1-2 sört, úgy tapasztaltam hogy úgy jobban meg az emberekkel a "beszélgetés". Kajára semmi képp ne, mert Pesten megszokták, hogy mindenki piára kér. Az is jó, ha mondjuk azt mondjátok, hogy 100 ft kéne a boromhoz, tudnátok segíteni? Úgy szoktak adni, de főleg péntek-szombat este, amikor már mindenki részeg aki csak teheti. A lényeg, hogy legyetek udvariasak, akkor is, ha nem kaptok, kisebb eséllyel fognak rátok rendőrt hívni.
Meg az is jó módszer, ha jegyre kértek és mutogatjátok, hogy ennyi pénzetek van, ennyi kéne még, akkor is szoktak adni.
Majd írd le hogy sikerült:)
igen, iylesmibe gondolkodtunk mi is.
vagy külföldiektöl kérni 1-1 eurot, nekik ugy is annyi pénzük van mint a dágvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!