Szerintetek ciki, ha egy fiú pénztárosként dolgozik diákmunkán a Tescoban?
Szerintem nem ciki.
Nyilván nem egy álommeló, de legalább pénzt keresel.
Nem ciki, de nem is értem, hogy miért lenne az, ha egy fiú/férfi kasszázik? Nincs benne semmi különös, tök mindegy, hogy férfi vagy nő csipogtatja le a termékeket, és kéri el értük a pénzt. Nálunk a tescoba legalább fele-fele arányban férfiak ülnek a kasszákba, és eddig sosem fordult meg a fejemben, hogy ez hülyén hatna...
Örülj, hogy akad valami lehetőség, és próbáld magad túltenni ezen a buta gondolaton.
EGyáltalán nem ciki. Hosszú távon még nyer is vele az illető (megtanulja beoszani a pénzét, megtanulja értékelni, blablabla).
Aki meg emiatt leszól, az egy gyökér. Bár én sose hallottam olyat, hogy valaki emiatt beszólt volna.
a biztató szavakat köszönöm, jelentkeztem betanulásra :)
utolsó válaszadó: pont az ilyen emberek beszólásaitól tartok nagyon.. igen, valóban nem álommunka, nem ez lesz a munkám életem végéig, de ha az embernek egy kis pénzre van szüksége akkor mindent el kell vállalnia.
Ha az embernek választania kell a meló és az éhendöglés közt, akkor -bár nem nyalok segget- inkább a melót választanám.
Anno én is dolgoztam rendezvényszervező cégnél pakolósként, 12 órákat húztunk le az ónos esőben, kabátunkról 2 perc után a jég egész darabokban hullott, raklapokont toltuk be a májkrémeszsömlét. 3 nap után a nevünket nem tudtuk fejből.
De 10 év távlatából viszont ha megnézem magunkat, akkor akik akkor mekiztünk/pakoltunk/takarítottunk mi kötöttünk ki a kiszámítható és normális életnél (azóta szakma, vállalkozás, stb), akik meg akkor inkább a könnyebb vagy épp semmilyen utat keresték, azóta küzdenek vagy lumpenkednek.
Ezt az idő többszörösen igazolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!