Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek tényleg nagyon...

Szerintetek tényleg nagyon ciki meló 30 évesen?

Figyelt kérdés

Most volt a 10 éves érettségi találkozónk.

Ugye ment a duma, infóáradat, hogy kivel mi történt...stb.

Én meg simán elmeséltem, hogy végre van munkám, McD-ben dolgozok már lassan 3 hónapja.

Mit ne mondjak, olyan lenézőek voltak és azonnal ki lettem rekesztve mindenféle dologból :(

Meg persze másoknak már van 1-2-3 gyereke. Nekem meg nincs, a férjem nemrég halt meg és sikertelen lombikokon estünk keresztül....

Most akkor én tényleg selejtje vagyok az emberiségnek?

2013. ápr. 13. 14:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy az!

A sok osztálytársad azért nézhetett le így téged mert azt hiszik hogy baromi jó világ van, vagy az is lehet hogy ők is kamuztak bizonyos dolgokban.

Manapság már örülni kell hogy van munkája az embernek.

Én 3 éve érettségiztem, és már azóta találkoztam pár osztálytársammal olyanokkal is akik abbahagyták az egyetemet mert rájöttek hogy feleslegesen tanulják azt a szakot amire nincs kereslet. Sokan szakmát tanultak de nem kaptak munkát.

És azok akik nem tanultak túl jól, ők is munkát keresnek és csak alkalmit tudnak vállalni, vagy olyasmi munkát végeznek mint te, vagy éppen raktárban vannak és pakolnak.

Nekem sem jobb az állásom, én is az Auchanban vagyok árufeltöltő, meg időnként besegítek másoknak, az adminisztrálásba, meg ugye a leltározás az amit mindig rám mernek bízni. Igaz hogy nem álom meló de valamit csinálni kell, és más lehetőség nem nagyon van errefelé.

Szóval ezen ne idegeskedj, hogy nem jött össze a gyerek, meg ami a férjeddel is történt hát arra csak azt tudom mondani hogy részvétem, de ne hidd magad selejtnek, ez csak átmeneti állapot, ismerek veled egykorú embert akinek ennél sokkal rosszabb élete van, a volt asszonya teljesen kiforgatta a vagyonából, a gyerekét házát, autóját is elvette tőle. Az apja is 2 hónapja halt meg, és csak a közmunka van neki havi 40 ezerért, és örül hogy legalább enni tud. Áram nincs neki, haverjaihoz megy internetezni, telefont tölteni meg időnként maszekoli és ennyi.

Még is kitartó mert nem adja fel a dolgokat, vannak tervei, elképzelései, hogy hogyan tovább, keres munkát, már az apja házát is elkezdte felújítgatni, mert ugye az anyja is otthagyta őt és semmivel sem támogatja, amit apjától örökölt házat azon nincs adósság, de azt a pénzt amit még örökölt mellé, azt el is vették tőle, mert a volt nője olyan adósságokkal halmozta fel, hogy bukta volna a házat, de inkább oda adta a pénzét hogy kitudja egyenlíteni a hitelt ami nem volt sok szerencsére és most kevés pénzből próbál éldegélni úgy ahogy. Volt munkatársam volt egyébként, vele együtt tettek engem is lapátra még a régi munkahelyemen. Szóval neked örülnöd kéne hogy van állásod meg elvagy, egy idő után újra lehet majd férjed, meg családod is akár! Csak ezt az átmeneti állapotot kell kibírnod ami tudom hogy nem könnyű, de nem is lehetetlen.

2013. ápr. 13. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Én nem gondolnám cikinek! Nagyon sok 30 ( 40-50...) éves örülne, ha lenne a munkája, akár a McDonalds-ban is!

Egyrészt a mai gazdasági válságban kevesen engedhetik meg meguknak, hogy álmaik munkahelyén dolgozhassank, hisz amig nem mi válogatunk a munkahelyek között, hanem a munkáltató a rengeteg jelentkező között, addig örülünk ha valahova felvesznek!

Másrészt, azok akik azonnal kirekesztettek Téged, bizonyára a suliban sem voltak a legkedvesebb osztálytársaid. Vagy időközben annyira "felvitte isten a dolgukat", hogy jómódjukban nem tudják, hogy hol tartanak.

Mindehhez még hozzájárul az, hogy bizonyára nem vagy a legjobb passzban a sok sikertelen lombik-program és a férjed halála után. Ez érthető.

Ennél fogva érzékenyebb is vagy, és még rosszabbul estek a dolgok.

Sajnos az élet igazságtalan! De hidd el, most hogy - nyilván hosszú idő után - végre munkába álltál, vélhetően elindulnak jóra fordulni a dolgok.

Fel a fejjel!

És egyáltalán nem vagy selejt! :)

2013. ápr. 13. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkora hülyeség a becsületes munka soha nem ciki. Meg kit érdekel mit mondtak, lehet a felét hazudták.
2013. ápr. 13. 14:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezért nem járok osztálytalálkozókra...
2013. ápr. 13. 16:07
 5/7 anonim ***** válasza:
A becsületes munka sosem ciki!!!!
2013. ápr. 13. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező...biztos vagy te abban hogy amit a volt osztálytársak elmondtak az igaz is?:)

Mondani lehet hogy nagyon boldog,gazdag vagyok, miközben a sarkon kínálja magát.

Ne csüggedj, lehet hogy neked van a legbiztosabb munkahelyed az ott lévők közül.

2013. ápr. 15. 14:10
 7/7 eztsetudtad válasza:

Mindenki máshol tart nekem is volt már sokkal jobb is most nem megy olyan jól de ez mindig váltózik..

Egyáltalán nem cink lehet holnap te leszel jobb helyzetben és ők irigykednek....

Az a cicki ha valaki nem is próbálkozik neked van melod eltartod magad az a mai világban nem rossz.

2013. szept. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!