Ciki ha valaki 16 évesen semmilyen munkát nem vállal nyáron? (Nem házimunkára gondolok. )
Ez sok mindentől függ. 16 évesen már nem vagy gyerek, hanem fiatal felnőtt.
Abban az esetben ciki, ha rossz körülmények között éltek a családoddal és te nem akarsz elmenni dolgozni. Ebben az esetben a család többi tagjától, ismerősöktől, barátoktól kaphatsz rosszindulatú megjegyzéseket.
Akkor nem ciki, ha megtehetitek, hogy egész nyáron csak süttesd a hasad.
De ha belegondolsz, egy kis pénz mindig jól jön. Tudsz venni néhány új ruhát, tanszert, vagy akár félre is rakhatod, ha gyűjtenél vmire (pl. fősuli, egyetem).
Ha a véleményemre vagy kíváncsi: én nagyon sajnálom azokat a skacokat, akik muszájból dolgoznak, mert kell haza a pénz. Szerintem egy ilyen fiatalnak még bőven "csak" tanulnia kéne és szórakozni.
30/L
A mi városunkba sz@r a diákmunka. Pannonwork-nél is kapott sms-t ismerősöm, hogy mindenkinek a fizetése csökken annál a szövetkezetnél, mert egy-két gyerek nem dolgozott elég szorgalmasan.
Szerintem nem gáz, ha pihensz. Használd ki, mert felnőtt korodban már csak 2-3 hét lesz a nyári szüneted, vagy nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!