36 évesen nem ciki villamosvezetőnek jelentkezni? Nő vagyok! Xd
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 11:19
1/10 anonim válasza:
Nem ciki. 40 felettiek is jelentkeznek.
2/10 anonim válasza:
Én speciel bírom a villamosvezető csajokat :)
3/10 A kérdező kommentje:
xd
2010. márc. 27. 18:02
4/10 anonim válasza:
Már miért lenne ciki?... dehogy az
5/10 anonim válasza:
Szerintem az a ciki, aki otthon vakarja a t*két és sajnálkozik. Aki megdolgozik a betevőjéért az megbecsülendő. :)
6/10 anonim válasza:
Ebben a kérdésben egyedül az ciki, hogy 36 évesen xD van a mondat végén....
7/10 anonim válasza:
Nem ciki! Inkább annak jelentkezz, mint ellenőrnek.
8/10 anonim válasza:
Nem ciki. Megkérdezni sem ciki. XD-zni sem ciki. Neked kell eldöntened, hogy elvállalsz-e egy koránkelős és nagyon sok felelősséggel és stresszel járó munkát vagy sem. Én ismerek egy házaspárt, ahol régebben a férfi busz- a nő villamosvezető volt. Ma meg gépjárműoktatók mindketten. Jófej vagány házaspár. Én onnan ismerem őket, hogy a párom a srácnál tanult vezetni és egy jó baráti viszony alakult ki később velük. A csaj is mesélte, hogy imádta a villamosozást, csak aztán asszem azért hagyta abba, mert kijöttek az agglomerációba és nem akart bejárni Pestre dolgozni. Node visszatérve: semmi rossz nincs abban, ha egy 36 éves hölgy ilyen munkát vállal. Legalább már nem egy hisztis csitri :-)
9/10 anonim válasza:
Szerintem igenis ciki az xD... Nekem ebből az következik, hogy kiröhögi a saját kérdését, amit elvileg komolyan tett fel. Egyébként a villamosvezetés egy jó dolog, bár megvannak az előnyei és hátrányai is. Pl. költözés esetén nem igazán lehet vele kezdeni bármit is, ha egy kisebb vidéki városba költözik az ember.
10/10 A kérdező kommentje:
Az "xd"-t mosolygásnak szántam,nem RÖHÖGÉSNEK!Olyan kis szégyenlős mosolygásnak,épp a kérdésből adódóan.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
2010. ápr. 2. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!