Ciki lenne a Hootersben dolgozni?
Figyelt kérdés
Gyorsétterem, ahol lengén öltözött, csinos pincérlányok szolgálják ki szolgálják ki a vendégeket. Egy év múlva jelentkeznék.
17L
2013. jún. 11. 15:26
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem nincs olyan hogy ciki munka. Bármilyen munkát végezzen az ember azt soha ne szégyelje mert legalább dolgozik nem ingyen élő. Viszont arra számíthatsz hogy fognak érni atrocitások bőven. Az elején még talán jól is fog esni vagy bóknak veszed a kétértelmű megjegyzéseket meg a kanos flották támadását de egy idő után eleged lesz belőle. De ha bírod csináld sok sikert. :)
2/10 anonim válasza:
A munka sohasem szégyen!
De ez ne az első ötleted legyen,szerintem.
*
4/10 anonim válasza:
Nem annyira "ciki", inkább büszkeség, hogy elég jó nő vagy hozzá.
5/10 anonim válasza:
Ha nagyok a melleid és jól nézel ki, akkor nem ciki. De ha nem, akkor felejtsed el, mert te se a borravalóból fogsz megélni.
6/10 anonim válasza:
17 évesen már ilyen munkán jár az eszed? Szép... persze persze, a munka nem szégyen, ha tisztességes. Magyarul rib@ncnak akarsz beállni. Nem igaz, hogy nincs más munka ezen kívül, de ha te ezt akarod csinálni, hát hajrá, szíved joga. Persze, kell a pénz, én ezt megértem. Mi lesz veled később... az utca sarkon fogsz kikötni?
8/10 anonim válasza:
Kérdező, a ma 15:55 teljesen értelmetlenül gyaláz téged. Fogalma sincs, hogy mit beszél. Ne is törődj vele.
10/10 anonim válasza:
Nem ciki, de majd ne lepődj meg, hogy szexuális tárgynak néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!