Van aki dolgozik/dolgozott a wall streeten?
Ezen a két oldalon szoktam találni néha wall street-i állásokat:
Van aki dolgozik/dolgozott a wall streeten? Menyi a megélhetési költség ott és a fizetés? Mivel pályakezdő leszek alacsonyabb pénzügyes pozíciók érdekelnének(kontroller, tanácsadó stb.) menyire könnyebb a feljebblépkedés? Elfogadják egyáltalán a magyar diplomát?(pl. bme, corvinus)
10: ennek a filmnek szinte 0 valóságalapja van, kamu, amúgy amikor én tettettem a kérdést még nem létezett ez a film :P
11: ez meg értelmetlen xD
A filmnek nem 0 a valóságalapja.
A 11-esnek pedig igaza van abban, hogy aki ott dolgozik, annak nincs ideje ide írogatni, mert valszeg éppen k..urvázik, fogadáson van, nyaral stb.
Természetesen, én ott dolgoztam, az én időmben még jobb szelek jártak arra, mára sajnos a Wall Street magatartása tarthatatlan. A megélhetési költség változó. Nyilván nem mindegy, hogy milyen beosztásban dolgozol. Én megjártam a szamárlétrát. Alkuszként kezdtem, akkor még voltak gondok a megélhetésemmel, most nem nagyon vannak. A feljebb lépés manapság nem könnyű, hatalmas a verseny, ami hatalmas stresszel jár és ezt nem sokan bírják huzamosabb ideig. Öngyilkossági tabellát vezetjük. Érdemes az egyetemi éveid alatt 1-2 évet valamelyik nívósabb egyetemen kint töltened vagy ott végezni. Én a London School of Economics-on végeztem.
Üdvözlettel Soros György
1 ev telt el lassan a kerdes kiirasa ota?
Ezalatt mire jutottal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!