Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van aki dolgozik/dolgozott a...

Van aki dolgozik/dolgozott a wall streeten?

Figyelt kérdés

Ezen a két oldalon szoktam találni néha wall street-i állásokat:

[link]

[link]

Van aki dolgozik/dolgozott a wall streeten? Menyi a megélhetési költség ott és a fizetés? Mivel pályakezdő leszek alacsonyabb pénzügyes pozíciók érdekelnének(kontroller, tanácsadó stb.) menyire könnyebb a feljebblépkedés? Elfogadják egyáltalán a magyar diplomát?(pl. bme, corvinus)

2013. júl. 27. 20:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ha valaki dolgozik akkor minden idejét azzal tölti, mert amíg ide írogatna rengeteg pénzt bukna. Ha valaki meg már nem dolgozik annak vagy annyi pénze van, hogy megint csak nem ide jár írogatni vagy alulról szagolja az ibolyát.
2014. máj. 6. 14:58
 12/22 A kérdező kommentje:

10: ennek a filmnek szinte 0 valóságalapja van, kamu, amúgy amikor én tettettem a kérdést még nem létezett ez a film :P

11: ez meg értelmetlen xD

2014. máj. 6. 17:15
 13/22 anonim ***** válasza:

A filmnek nem 0 a valóságalapja.

[link]

A 11-esnek pedig igaza van abban, hogy aki ott dolgozik, annak nincs ideje ide írogatni, mert valszeg éppen k..urvázik, fogadáson van, nyaral stb.

2014. máj. 6. 17:45
 14/22 A kérdező kommentje:
Láttam a filmet, elolvastam a könyvet is, azt írtam, hogy SZINTE 0 a valóságalapja, ebből kb. annyi lehet igaz, hogy volt valami szélhámos a wall streeten, aki a szabadidejében drogozott meg kurv*zott. Szerintem a bennfentes játéknak vagy a margin call-nak több köze van a valósághoz, de azért azok is túl vannak színezve a valósághoz képest, többnyire ezek unalmas ülőmunkák, mellette teljesen "átlagos" élettel. Ügye te se gondolod komolyan, hogy egy banki dolgozónak, elemzőnek, akárminek ott olyan élete lesz mint ebbe a filmbe? És ha jól tudom, ott is 40 órás a munkahét, élnek ott magyarok is, és attól mert jó a fizetésük biztos szoktak internetezni is... Ezért mondtam, hogy az ő kommentje értelmetlen, de szerintem őt már csak szolidaritásból védted meg.
2014. máj. 6. 18:57
 15/22 A kérdező kommentje:
Azt is erősen kétlem, hogy minden szabadidejüket fogadásokkal töltik vagy nyaralással... :D
2014. máj. 6. 18:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Bassza meg az összes wall streeti pénzügyis az anyját, főleg a vezetők.
2014. máj. 6. 19:10
 17/22 A kérdező kommentje:
xD
2014. máj. 6. 19:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Természetesen, én ott dolgoztam, az én időmben még jobb szelek jártak arra, mára sajnos a Wall Street magatartása tarthatatlan. A megélhetési költség változó. Nyilván nem mindegy, hogy milyen beosztásban dolgozol. Én megjártam a szamárlétrát. Alkuszként kezdtem, akkor még voltak gondok a megélhetésemmel, most nem nagyon vannak. A feljebb lépés manapság nem könnyű, hatalmas a verseny, ami hatalmas stresszel jár és ezt nem sokan bírják huzamosabb ideig. Öngyilkossági tabellát vezetjük. Érdemes az egyetemi éveid alatt 1-2 évet valamelyik nívósabb egyetemen kint töltened vagy ott végezni. Én a London School of Economics-on végeztem.

Üdvözlettel Soros György

2014. máj. 7. 08:16
 19/22 A kérdező kommentje:
valaki nagyon humoros próbált lenni
2014. máj. 7. 15:26
 20/22 anonim ***** válasza:

1 ev telt el lassan a kerdes kiirasa ota?

Ezalatt mire jutottal?

2014. jún. 13. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!