Van aki dolgozik/dolgozott a wall streeten?
Figyelt kérdés
Ezen a két oldalon szoktam találni néha wall street-i állásokat:
Van aki dolgozik/dolgozott a wall streeten? Menyi a megélhetési költség ott és a fizetés? Mivel pályakezdő leszek alacsonyabb pénzügyes pozíciók érdekelnének(kontroller, tanácsadó stb.) menyire könnyebb a feljebblépkedés? Elfogadják egyáltalán a magyar diplomát?(pl. bme, corvinus)
2013. júl. 27. 20:40
1/22 A kérdező kommentje:
H-1B típusú munkavállalói vízum meglenne, azért ne írjatok, hogy kijutni problémás...
2013. júl. 27. 20:57
2/22 anonim válasza:
Ha szerencséd van akkor nagyon jól meg tudod szedni magad. Vagy kihasználnak. Mivel New Yorkban van nem olyan olcsó környék. De annyi bolt van, biztos találni olcsót is. Amúgy a Wall Street az emberiség fertője jelenleg. Az ott dolgozók 90 százaléka erős drogos, minden éjjel prostikhoz jár. Az meg megint más, hogy ha bal lábbal kel fel egy vezető, azt az egész világgazdaság megérzi.
3/22 A kérdező kommentje:
Igen hallottam a goldman sachs körüli kokain meg prosti hálózat botrányról de ez az egész wall streetre jellemző lenne?
2013. júl. 28. 14:43
6/22 anonim válasza:
ejnyebejnye, elsütöttem egy rasszista viccet, mi?
a wall streeten sok a zsidó pénzember? Igen. Ők vannak ott tulsulyban? Igen.
Miért?
Mert zsidók. Kész.
7/22 anonim válasza:
majd ha legalább a fele néger az ottani pénzembereknek, vagy arab, akkor tényleg idióta lennék.
8/22 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom, hogy jön ez a témához, én speciel nem vagyok az csak ott van a világ legtöbb és legjobban fizetett közgáz állása... egyébként láttál te valami kimutatást, hogy ott mindenki zsidó?
2013. aug. 6. 19:03
9/22 A kérdező kommentje:
Egyébként rengeteg néger, jezsuita és keresztény is van.
2013. aug. 6. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!