Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott már valaki, illetve...

Dolgozott már valaki, illetve jelentkezett már valaki pl a Profession.hu álláshirdető oldalakon, hogy munkát vállalna? Ha igen, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Most végeztem a 2 éves OKJ-s képzésemmel és az interneten nézelődöm munkák után, de nem nagyon van ötletem, hogy milyen oldalakon járnék a legnagyobb sikerrel. Ráadásul van egy pár, olyan hirdetés ami kamu gyanús, csak sajna nem vagyok benne biztos.

Érdekelne, hogy akik neten keresztül jutottak álláshoz azok milyen oldalakat javasolnának, ahol normális és fizetni hajlandó munkák lennének?

De érdekelne még az express, és az apródon hirdetett állások is, hogy mennyire valódiak.

2013. júl. 1. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Rengetegre ajánlatra jelentkeztem a Professionon, expresszen, az összes fellelhető oldalon, néhány interjúra hívtak be a több 100 jelentkezésből. Volt köztük expresszes, közigállásos, profession-os is, viszont munkát végül ismerős útján kaptam.

Kamu rengeteg van, pl. ha Optima B irodaház a Váci úton az Zepter, ahogy a légkondis iroda is. Biztosítós ajánlatokat is hanyagold.

Talán csak a közigálláson nincs kamu, a többi helyen bármi lehet.

Professionon a Zepter, OVB és más biztosítók szeretnek hirdetni, az expresszen burkolt qrvakeresés, küldj jelentkezési pénzes lehúzás is folyik.

2013. júl. 1. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Expressz és apród tömény kamuk. A normálisabb állások a professionon vannak.
2013. júl. 1. 22:41
 3/5 Nosco ***** válasza:
afsz honlapját is nézheted. Ott nem igen lehet kamu hirdetést feladni. Bár... a mai világban sajnos semmi nem biztos.
2013. júl. 2. 00:12
 4/5 Gordon Freeman ***** válasza:

Az a baj a profession.hu-val hogy elképesztően populáris.

Nem hiába nem hívnak vissza, ha szó szerint több száz másik ember is elküldi a cv-jét 1-1 állásra.

Fogadd meg a tanácsát annak aki a személyes tőkére alapoz:

pl. én is ismerettség útján találtam állást

2013. júl. 5. 22:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Én lassan egy éve keresek, úgyhogy bőven van tapasztalatom. A profession talán a legbiztonságosabb, ott fizetni kell a hirdetésekért, de így is találkoztam sok kamussal pl. Blue Marketing KFT.! Sok ügynökösdi szar van, ahol vagy meg kell venni valamit ahhoz, hogy dolgozhass, vagy fulljutalékos munkák vannak és elég magas a target ahhoz, hogy biztosan ne érj el semmit, de egy hónapot húzz le, aztán úgy is jön a következő. Express-en vannak normális hirdetések, a legtöbb interjúmra onnan hívtak be! De, mivel vidéki vagyok, nekem a bejárást fizetni kell, ez meg plusz kiadás nekik.
2013. júl. 6. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!