Milyen "munkát" ajánl az, aki a Váci út 100 akárhányba hív kinyomtatott önéletrajzzal?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy kamu, de mégis miről van szó? Ja, és sosem ad fix időpontot, mindig több közül kell választani. Unom, hogy mindenféle munka ezzel a sz@rral van álcázva.2013. júl. 22. 09:23
1/6 anonim válasza:
Zepter.
Nyugdíjasokat kell bepalizni, hogy vegyenek 10e forintos kínai vackokat 300,000-ért.
2/6 anonim válasza:
Zepter, már többen kitárgyaltuk ezt a témát, sokan beleesnek ebbe, hogy felad a cég jónak tűnő, ámde kamu hirdetéseket. Én vidéki irodájukkal jártam így sokszor, egyszer a hölgy mikor felhívott telefonon egyfolytában azt hangsúlyozta, hogy nem kell ügyfeleket szerezni, nem kell senkinek semmit eladni, kizárólag irodai munka. Annyira próbált erről meggyőzni, hogy túl gyanús volt, majd miután elmondta a címet, akkor már tudtam, hogy zepter. Ja, és a leggyanúsabb, hogy a cég nevét sose írják bele a válasz e-mailbe vagy levélbe, és telefonon sem mondják be. Nem véletlenül...
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, értem. Engem nem zavarna, csak az idegesít nagyon, hogy hogy merik adminisztrációs, meg telefonos értékesítői munkának álcázni magukat. Fel kéne hívni őket, és jól megtréfálni...
Amúgy a nyugdíjasokat nagyon könnyű ebbe bepalizni, egyszer voltak egy "egészségügyi tájékoztatón", ahol úgy bólogattak a nyugdíjasok a sok hülyeségre, hogy csak néztem. Nagyszüleim még vásároltak is tőlük.
2013. júl. 22. 10:31
4/6 A kérdező kommentje:
voltam*
2013. júl. 22. 10:32
5/6 anonim válasza:
2-es vagyok
Pont ezért a nyugdíjasok a célcsoportjuk. Őket sajnos minden hülyeséggel be lehet palizni, nagypapim is ilyen, hiába mondunk neki bármit.
6/6 A kérdező kommentje:
ja, sajnos, inkább ehelyett adnák az unokáknak a pénzt :D
2013. júl. 22. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!