Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi esélye van annak, ha...

Mennyi esélye van annak, ha kinyomtatott önéletrajzzal bemegyek üzletekbe/drogériákhoz és felvesznek?

Figyelt kérdés

rossmann, dm, ajándék boltok

ma fogok menni több boltba, nem tudom még hova mehetnék, nincs bolti eladó, szakképzet eladói képzettségem. Suli mellett szeretnék dolgozni (felnőtt képzés sajnos, így szövetkezettek által nem tudok elmenni ilyen helyekre dolgozni).

2012. okt. 11. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Annyit mondanak majd, hogy köszönjük majd értesítjük...
2012. okt. 11. 11:00
 2/5 A kérdező kommentje:

értem...

nem tudom, hogy ez mit jelent

2012. okt. 11. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:

A dm, rossman pont nem jó, mert ők adatbázisba gyűjtik a cvket. Mindegyik honlapján megtalálod hova kell elektronikusan küldeni a Cv-det.Beviheted kinyomtatva is, de ők is azt mondják majd add be emilben, ill. ők is a központ emilra fogják a tiedet beküldeni.

Nagy reményt ne fűzz hozzá, többezer ember vár hasonló állásra az adatbázisukban.

2012. okt. 11. 14:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok :)

Ez azt jelenti, hogy ha épp hozzád kerülnek akkor vagy felhívnak vagy nem.

Azért mondom csak ezt, mert júniusba beadtam a CV-met a Rossmanba, és azóta sem értesítettek :( :)

2012. okt. 11. 14:23
 5/5 A kérdező kommentje:

igen, már rájöttem, hogy esélytelen a dolog.

Bár én takarításra jelentkeztem... mivel nincs szakképestésem, így csak ez volt az egyetlen lehetőség náluk.

2012. okt. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!