Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » HR-esek! Hogy fogadnátok, ha...

HR-esek! Hogy fogadnátok, ha egy jelentkező személyesen bevinné a kinyomtatott jelentkezését a recepcióra?

Figyelt kérdés

100-an dolgoznak ezen a telephelyen egy rendezvényszervező cégnél.

Asszisztensi pozícióról van szó.

További infó még, hogy kb fél éve is jelentkeztem erre az állásra sikertelenül.

Nem akarok túl nyomulósnak tűnni, csak felhívni magamra a figyelmet, mert a támasztott követelményeknek mind megfelelek.

előre is köszönöm!

2013. márc. 4. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Én személy szerint örülnék neki.. (Én is HR-es vagyok, jelenleg GYED-en). Már ha eljutna hozzám egyáltalán a recepcióról..(nálunk a recepció katasztrofálisan működött ebből a szempontból). De postán is feladhatod.
2013. márc. 4. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk a jelentkezés ilyen módját irodai pozíció esetén nem kezelték előnyként.
2013. márc. 4. 10:16
 3/5 anonim ***** válasza:
96%

1. vagyok. Nálunk amúgy a kollégák gyakran behozzák az ismerőseik önéletrajzát nekem. Én első körben azokból szoktam mazsolázni, és nem hirdetek ha nem muszáj. De ha pld. olyan területre keresünk embert, ahol az illető dolgozik (aki behozta az önéletrajzot) akkor inkább külsőst keresünk, mert általában nem szerencsés két ismerőst "összerakni" egy helyre.

Én amúgy minden esélyes önéletrajzot ki szoktam nyomtatni (a főnöknek is látnia kell), és sokszor már nem tudom, melyik jött postán, melyik e-mailben, és melyiket hozták személyesen.

2013. márc. 4. 10:20
 4/5 A kérdező kommentje:

Első: köszönöm!

Második: Te is HR-es vagy? a nem előny alatt azt érted, h akár hátrány is, vagy csak nem előny?

ez egy intézkedős/pörgős munkakör, és abban bízom, hogy a talpraesettségemet mutathatnám vele, hogy másodszor is jelentkezem, és be is viszem, utánajárok.

További válaszokat előre is köszi!

2013. márc. 4. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hr vezetőként dolgoztam, hozzánk érkezett önéletrajz személyesen, emilben és levélben is. Egyformán kezeltük őket, nem volt előny, aki személyesen hozta be.De hátránya se volt belőle.
2013. márc. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!