Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A két jelentkező közül melyike...

A két jelentkező közül melyiket alkalmaznád? (irodai munka)

Figyelt kérdés

1: Nagyon jó szakembernek tűnik, többféle szakmába vágó egyetemi és OKJ végzettsége van nagyon érdekli a szakma, viszont nő létére mindkét karja ki van tetoválva, felnyírt haja és piercingjei vannak, de ápolt és jólnevelt.

2: Kevesebb végzettsége és szakmai tudása van, nem érdekli annyira a szakterület viszont átlagos, egyszerű lány.

2013. jan. 23. 09:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A szakembert. De őszintén, kell hogy ránézésre is szimpatikus legyen.
2013. jan. 23. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, ügyfélkacsolat része-e a munkának, ha igen, akkor milyen szektorban
2013. jan. 23. 10:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem kell találkoznia az ügyfelekkel,akkor az első.Ha kell akkor a másodikat. :)
2013. jan. 23. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Pontosan. Ügyfélszolgálatra akármilyen jólnevelt,én biztos nem alkalmaznék egy borotvált fejű,pirszinges,végigvarrt nőt (férfit se) ,és szerintem senki,aki elmúlt már 16 éves ..

De ha kompromisszumkész a hölgy,akkor ha munkában kiveszi a pirszingeket,összefogja a haját,és hosszúújjúban van,akkor semmi akadálya .

2013. jan. 24. 17:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem ügyfélszolgálatról volt szó emberek. Iroda.
2013. jan. 24. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Tehát ez egy olyan cég, aminek nincsenek ügyfelei?

Én már voltam olyan irodában, ahol ügyfél voltam...

2013. jan. 26. 21:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Az ügyfél nem jár be az irdaházba.
2013. jan. 28. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Remélem az elsőt vetted fel. szereti és érti, amit csinálni kéne. A második nem is érti, nem is szereti annyira. nem lehlet kérdés, h az első.

Remélem tanulsz tőle egy-két dolgot az elfogadásról. Lehet, h a a meglepetés erejével fog hatni rád, h basszus, így néz ki, és mégsem eszik embert, sőt egész jókat tudtok dumálni.

2013. márc. 4. 10:50
 9/9 anonim válasza:
A másodikat. A cégemet képviseli a kinézetével is. Az én cégemtől megy ki a kapun, ha ügyfél látja, ha bárki más. Ráadásul az irodai munka így tág terület, a legtöbbjéhez nem is kell komolyabb szakmai ismeret, megismeri akkor amikor már betanul.
2013. máj. 2. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!