A két jelentkező közül melyiket alkalmaznád? (irodai munka)
1: Nagyon jó szakembernek tűnik, többféle szakmába vágó egyetemi és OKJ végzettsége van nagyon érdekli a szakma, viszont nő létére mindkét karja ki van tetoválva, felnyírt haja és piercingjei vannak, de ápolt és jólnevelt.
2: Kevesebb végzettsége és szakmai tudása van, nem érdekli annyira a szakterület viszont átlagos, egyszerű lány.
Pontosan. Ügyfélszolgálatra akármilyen jólnevelt,én biztos nem alkalmaznék egy borotvált fejű,pirszinges,végigvarrt nőt (férfit se) ,és szerintem senki,aki elmúlt már 16 éves ..
De ha kompromisszumkész a hölgy,akkor ha munkában kiveszi a pirszingeket,összefogja a haját,és hosszúújjúban van,akkor semmi akadálya .
Tehát ez egy olyan cég, aminek nincsenek ügyfelei?
Én már voltam olyan irodában, ahol ügyfél voltam...
Remélem az elsőt vetted fel. szereti és érti, amit csinálni kéne. A második nem is érti, nem is szereti annyira. nem lehlet kérdés, h az első.
Remélem tanulsz tőle egy-két dolgot az elfogadásról. Lehet, h a a meglepetés erejével fog hatni rád, h basszus, így néz ki, és mégsem eszik embert, sőt egész jókat tudtok dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!