Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is gyűlöli az irodai munkát?

Más is gyűlöli az irodai munkát?

Figyelt kérdés
Adminisztrációs területen dolgozom, de egyébként pénzügyi diplomám van. Nem szeretem, főleg, hogy sokszor nincs mit csinálni. Mások olyan jól el tudják tölteni az időt, beszélgetnek, munkát imitálnak, de ez nekem nem megy.
2013. júl. 21. 11:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es, azért ez durva általánosítás.

Pont a pénzügy az, amikor nem lehet év végén szabira menni.

Én még karáncsony és szilveszter napján is dolgoztam. Nem igaz, hogy mindenki akkor megy szabira, amikor akar, mert itt is terv van, és nem mehetünk egyszerre. Dehát normális emberek elvileg meg tudják beszélni, hogy kinek mikor lenne jó.

Az ebédidő törvényben előírt, és nekünk is fél óra.

2013. júl. 21. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem pályakezdőként 4 hónap elég volt.

Mondjuk nekem alapvetően a kötöttséggel van bajom, épp ezért szerintem semmilyen beosztotti szerepkör nem felelne meg.

De most viszont azt csinálom amit szeretek, igaz ez bizonytalanabb, viszont több benne a potenciál és a magam ura vagyok.

2013. júl. 21. 21:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Én mindig is irodai munkát szerettem volna, végzettségem is van hozzá, mégsem találok munkát már lassan egy éve. Most már ott tartok, hogy mindegy, csak munka legyen, de semmi. Irigylem a problémádat, szívesen mennék a helyedre, ha felmondasz.
2013. júl. 22. 09:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szívesen mennék a helyedre, szerettem irodában dolgozni mikor volt rá lehetőségem, végzettségem megvan hozzá, lassan 1 éve próbálok találni valamit, mostanában már árufeltöltőnek is pályázgatok, csak legyen végre munkám.
2013. júl. 22. 14:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Pályakezdő irodai szakmákkal rendelkező fiatal vagyok, és kb. sehova sem kellek, mert nincs minimum 3-5 év gyakorlatom... Ha ennyire nem tetszik, én szívesen átveszem a helyed minden szívfájdalom nélkül :)
2017. máj. 21. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!