A rébusznál mennyit fizetnek a tescoban éjszakai műszakon?
Dolgoztam Rébuszon keresztűl Tescoban.. De soha többet! 1 hónapra hozzám vágtak 16.000 forintot... Majd mikor bementem megkérdezni hgy ez mi, tömegek voltak bent. Senkinek se fizetnek rendesen, van hogy 1.5 hónapot vársz hogy kifizessenek ha pl.: alkalmilag leltározol egy éjszakát. Szinte tömegesen jelentkeztek ki a Rébusztól, mentek át egy korrektebb helyre. Én a helyedbe nem a Rébuszon keresztül melóznék.
Egy volt Rébuszos.
Ezek szerint amit én írtam, el sem olvastad vagy nem reagáltál.
Ha dolgozni mész, alá kell írnod a munkavállalási szerződést. Abban le van írva minden. Szépen átolvasod, és ha vannak benne rejtett kapuk, akkor nem írod alá és kész.
Az Mt. szerinti 15%-os éjszakai pótlékot fizetik (22-06), ha más jogcímen nem vagy jogosult műszakpótlékra.
Más jogcím: ha változó munkarendben dolgozol, este 18 és reggel 6 között jár 30%-os pótlék. Viszont a Rébusznál szerintük erre nem vagy jogosult, tehát max. a 15%-ot kapod meg. És természetesen szerintük a vasárnapira sem vagy jogosult.
Aki szerint el kell olvasni a szerződést:
A szerződésben nincs semmi buktató. Én elolvastam ott is, és azóta 100-szor is. Ennek ellenére nem fizetnek időben (Mt. szerint hónap 10.-ig kell), műszakpótlék nincs (szerintük nem jár, de a szerződésben ilyen nincs), ugráltatnak, ilyen-olyan jogcímen vonogatnak le a pénzből, amit néha szó nélkül emelnek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!