Diákmunkán vagyok a Tescoba, és nem fizetnek ki, mert elvileg ott nincs jelenléti íves mappa. Folyt. Lent. Mit tehetnék?
Mikor bemegyek aláírok egy jelenléti ívet, de elvileg az nem az.Mondta a nő, hogy valami lapot kéne aláíratnom, legalább is a többiek mindig viszik, mondom jó, bementem jelenléti ívekért. Aztán msot aláírattam minden oké, de mondja a diákszövettséges csaj, hogy azt nem szabad elhozni, hanem adjam le ott a mappába.. de bennt meg esküdnek hogy nincs semmi féle mappa.... most ilyenkor mivan??
megj.: Rébusz a diákszövetkezet, ha fontos.
Szia!
Amikor bemész, akkor a Tesconak írod alá a diáknyilvántartási jelenléti ívét. Normális esetben úgy történik ez a procedúra, hogy ott csücsül a személyzetin a diák mappa is, kitöltöd benne a jelenléti íved és munka után odaviszed az osztályvezetőhöz vagy akivel voltál és aláírod (leigazolja), majd vissza teszed a mappába.
Mivel nálad ez nem így van, de sikerült szerezned jelenléti ívet, rendesen kitöltve, aláírva mindenhol, akkor csak juttasd vissza a Tescoba. Ne foglalkozz vele, hogy nincs mappa, muszáj átvenniük. Keress valakit, kérdezősködj, segítsen. Azért nem lehet nálad, mert a Tesco fogja elküldeni ezt a jelenléti ívet a diákszövetkezetnek.
Nagyon szívesen!
Igen, elhiszem, én sem szívesen utazgatnék felesleges köröket. Az pedig csúnya lenne, ha nem fizetnének ki, hiszen ledolgoztad. Nem szabad rájuk hagyni, mert akkor nem lesz belőle semmi. Szerencsére a Pannon-Worknél ilyen probléma soha nem volt és minden úgy volt, ahogy tájékoztattak. Diákmappa, stb. Minden volt, fizetés hajszálpontos. :)
Mindenesetre fotozd le. Amugy lehet menni a munkavedelmisekhez, a szuleid biztos segitenek.
De elobb kerdezz meg olyan ismerosdo, akit szinten igy van es kerdezd meg, h kapott-e mar penzt. Masfelelol lehet, h a berszamfajtes nem honap 1-honap 3o ig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!