Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "6 hónap luxus börtön" 1200...

"6 hónap luxus börtön" 1200 euroért? Vállalnád? Hogy viselnéd? Többi lent.

Figyelt kérdés
Kaptam egy munkalehetőséget egy szállodában külföldön,kaját szállást állják.Kb luxus börtön körülmény lenne,ugyan is a szállás ott lenne a hotelban.Ott jóformán semmit nem lehetne csinálni mivel egy kis falu fent a hegy tetején.Heti 6 nap a munka terültem között ingáznék és a szobám között.A páromat is itthon kellene hagynom.Nem tudom mi lenne a helyes döntés és hogyan viselném a magány és a korlátozást,persze a szállodából kilehet menni,na de naponta a szoba és a munkaterület között "ingázni" nulla szabadság érzettel,nem tudom hogyan és mennyire viselne meg,úgy ráadásul hogy akit szeretek az itthon van.Hogy döntenél?
2013. júl. 19. 10:26
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja az kimaradt hogy heti 6 napban 10 óra naponta kb.
2013. júl. 19. 10:27
 2/22 anonim ***** válasza:
21%

Kicsit több információ kéne.

Mennyi időről lenne szó? 1 év, fél év, örökre?

Hány évesek vagytok? Párod mit csinál?

Van-e lehetőség rá, hogy a párodat is felvegyék oda? Akar-e menni veled oda?

Van-e lehetőség rá, hogy haza látogass? 3 havonta 1 hétvégére, vagy évente 1 hét szabi.

2013. júl. 19. 10:29
 3/22 anonim ***** válasza:
43%
Én nem mennék. Inkább olyan munkát keresnék, ami hosszú távú, megfelel nekem és nem "börtön".
2013. júl. 19. 10:29
 4/22 anonim ***** válasza:
94%
Csalás szagot érzek.Vigyázz,mielőtt hülyeségbe mész bele!Dehát,a te utad..
2013. júl. 19. 10:30
 5/22 Nosco ***** válasza:
100%

Havi 1200 euró vagy a 6 hónapra kapnál 1200?

Mert nem mindegy. Amúgy én bele vágnék.

2013. júl. 19. 10:31
 6/22 anonim ***** válasza:

Ebben nem tudom, mi a "börtön"? A legtöbb munkahelyen az van, hogy 8-10 óra munka és utána pihenés.

Szerintem ez teljesen normális dolog, ha nem akarsz ott lenni, akkor lehetöség mindig van közeli városba bemenni, a szabadnapodon meg akár messzebb is.

2013. júl. 19. 10:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Hat hónap börtön nem ér meg egy kapcsolatot 1200.- Euróért! Bár nem írtad, hogy a bér mennyi időre szól. Ha havi plusz, akkor érdemes elgondolkodni rajta, egy fél évet ki lehet bírni 7200.- Euróért, de a kapcsolatod ennek ellenére rámehet!
2013. júl. 19. 10:33
 8/22 A kérdező kommentje:

ma 10:29

Nem akarok kötekedni de úgy kezdtema kérdést...6 hónapról van szó!Nem hiszem hogy jönne mert jó munkahelye van amit ráadásul szeret csinálni.Szóval nem tudom jönne e,nincs kizárva persze az sem.

Mennyi idősek avygunk?Teljesen mindegy az.Maradjunk annyiba hogy 20-as éveink végén vagyunk.

Kérdezte valamelyik válaszoló mennyi időre kapok 1200 eurot?Természetesen 1 hónapra:D Nem majd fél évre nem...

2013. júl. 19. 10:34
 9/22 anonim válasza:
simán menj ki. ha teljes ellátással vagy fél év alatt 3 milliót eltudsz tenni.
2013. júl. 19. 10:37
 10/22 anonim válasza:
bocs félreütöttem. csak 2millió :D
2013. júl. 19. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!