Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kb. mennyit kereshet egy...

Kb. mennyit kereshet egy műfordító ill. egy filmszövegfordító? (Mo-n)

Figyelt kérdés
2009. okt. 20. 19:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez sok mindentől függ. Főleg attól, hogy mit fordít, egy heti sorozatért, ami mondjuk fél órás, olyan 7500Ft-ot kapok, az havi 30 ezer. De nyelvtől is függ, meg kereslettől. Konkrétan mire gondolsz?
2009. okt. 22. 00:36
 2/2 A kérdező kommentje:
nem is tudom... most főiskolára járok, anglisztikára, végzős vagyok. utána, vagy közben szeretnék egy filmdramaturg tanfolyamot elvégezni (már találtam egy jó képzést, pesten), és angolról magyarra fordítani filmeket. ugyanott van műfordító tanfolyam is, regényeket is szívesen fordítanék. nem tudom ezek mennyire ...őőmmm.... "vad" álmok, vagy teljesíthetők-e. még sosem csináltam ilyet, de nagyon szeretnék ezzel foglalkozni.
2009. okt. 23. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!