Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csinált már olyat valaki...

Csinált már olyat valaki közületek, hogy az egész retek 100 ezer ft körüli fizetését 5-ös lottóra költötte?

Figyelt kérdés
Ezt tervezem most, épp munkát keresek, az a 100 ezer amit ebben a szemét undorító országban fizetésként osztogatnak semmit nem ér, egy nagy nulla, elköltöm az egészet 5-ös lottóra, csak úgy van esélyem jól élni. 100 ezer ft-ból sohasem lesz semmi.

2013. júl. 15. 12:33
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Mert ahol ilyen nagy pénzek mozognak ott nem adnak a véletlenre. Kiderülni konkrétan soha nem fog mert aki tud róla az annyi pénzt kap hogy nem éri meg neki beszélni.Meg el is tussolnák bizonyíték hiányában. Az ilyen szervezetek nem engedhetik meg maguknak hogy a véletlen "ellenük" forduljon és csökkenjen a profit.
2013. júl. 16. 11:17
 32/38 anonim ***** válasza:

"a véletlen "ellenük" forduljon"

Te érted miről beszélsz? Ennyi sületlenséget összehordani...

2013. júl. 16. 17:51
 33/38 anonim ***** válasza:
Ha bemész egy kaszinóba és sorozatosan nyersz pl csak a pirosra rakással ,vagy 21-el akkor előbb utóbb kifizetnek és kitiltanak. Itt is ez van. Ha engednék az embereknek minden héten elvinni az 5-öst nem lenne annyi bevételük, veszteségük akkor se lenne ,mert úgy lenne megállapítva a nyeremény ,hogy pozitívba legyen a cég ,de sokkal kevesebb nyereség lenne, mivel a milliárdos nyeremény ösztönöz .Itt nem tudják megtiltani hogy játszanak a nyerő számokat megrakó emberek ,de a húzást tudja manipulálni a szerencsejáték szervező és biztos vagyok benne meg is teszi..
2013. júl. 17. 13:27
 34/38 anonim ***** válasza:

"Itt nem tudják megtiltani hogy játszanak a nyerő számokat megrakó emberek ,de a húzást tudja manipulálni a szerencsejáték szervező és biztos vagyok benne meg is teszi.."

Nem, nem teszi. Azért van közjegyző által felügyelve. De ha ennyire biztos vagy a dolgodban akkor hajrá! Pereld be őket... vagy csak rágalmazni tudsz?

Nehéz elhinni, hogy a véletlen pont úgy működik, hogy az a játék szervezők malmára hajtja a vizet? Nem csak abban, hogy nagyon nehéz megnyerni, hanem abban is, hogy nincs minden héten telitalálat, sőt, az se ritka ha 10-20 héten keresztül nincs. És ehhez SEMMIT NEM KELL TRÜKKÖZNI! Ez alapból így működik, trükk nélkül, a szerencsejáték zrt nagy örömére.

Ha pedig valami trükk nélkül is ilyen jól megy, akkor mi a francnak trükköznének? Hogy lebukjanak előbb-utóbb? Vagy minek? Ezt a csalás elméletet csak azok fújják igazán akiknek halvány fingjuk sincs a valószínűségszámításról és efféle hülye matekos dolgokról... :(

2013. júl. 17. 14:52
 35/38 anonim ***** válasza:
Nyilván azért kell pont 90 számot eltalálni az 5-ből, mert az elég sokáig tud halmozódni ahhoz, hogy csábító legyen sokaknak. Ha kevés nyeremény tudna csak felhalmozódni így akkor 6-ot kéne eltalálni. Azokat, akik lottóznak úgy sem érdekli hogy 1:43 millióhoz az esélyük vagy még ennél is sokkal kevesebb.
2013. júl. 22. 17:31
 36/38 anonim ***** válasza:

"Ha kevés nyeremény tudna csak felhalmozódni így akkor 6-ot kéne eltalálni. Azokat, akik lottóznak úgy sem érdekli hogy 1:43 millióhoz az esélyük vagy még ennél is sokkal kevesebb."

Így van, nem érdekli őket. Az viszont érdekli őket, hogy mikor van telitalálat. Nem a sajátjuk, hanem úgy bárkié. Mert olyankor elöntheti őket az "akár én is lehettem volna" érzése. És ez KELL! Ilyenkor úgy érzik nem reménytelen! Ha 6-ot kéne eltalálni akkor sokkal ritkábban lenne telitalálatos. Sokszor éveket kéne várni míg egyetlen telitalálatos előfordulna. Ez pedig eléggé elvenné az egyszerű ember kedvét is, aki nem foglalkozik valószínűségszámítással, de azt látja, hogy 3-5 évente van csak egy nyertes mondjuk.

2013. júl. 23. 02:34
 37/38 anonim ***** válasza:

Amikor főiskolán valószínűségszámítást tanultunk, gyakorlatilag mindent három példán vezettek le:

- 52 lapos franciakártyából húzni kell megfelelő színű/számú kártyát, mik az esélyek

- kalapból különböző színű golyókat milyen eséllyel húzhatunk ki

- lottón mik az esélyek, illetve mik lennének, ha változna bármilyen szabály (90-nél több szám van, 5-nél többet/kevesebbet lehet ikszelni)

Hülye vagyok a matekhoz, de a valszámot pont értettem.

2013. júl. 23. 07:58
 38/38 anonim ***** válasza:
Matematikával foglalkozó ember vagyok. Annyit elmondhatok, hogy ez a lehető legostobább ötlet, amit csak tehetsz! Különben ne játssz semmilyen szerencsejátékot, ha jól akarsz járni!
2013. júl. 31. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!