Csinált már olyat valaki közületek, hogy az egész retek 100 ezer ft körüli fizetését 5-ös lottóra költötte?
"az már le van zsírozva hogy ki kapja meg ha egyáltalán megkapja valaki."
??? Te is ellógtad a matek órát, ugye? :)
Kérdező írtad: "Egyszer kéne megnyerni és utána az ember boldogan él."
Jujj de nagyot tévedsz. Te valószínű az lennék aki ha egyszer nyer akkor néhány év múlva ugyanott lenne, mint előtte volt. A lottónyertesek igen nagy része így végzi. Mert nem tud kezelni akkora mennyiségű pénzt amihez nincs hozzászokva. Kifolyik a kezéből. Persze pár évig tök jó lenne, de utána még talán rosszabb mint most!
"Mert nem tud kezelni akkora mennyiségű pénzt amihez nincs hozzászokva. Kifolyik a kezéből. "
Meg 100 ezret sem tud normalisan elkolteni! ;D
24-es: Leírod, hogy nincs köze ennek a matekhoz, aztán olyan butaságot írsz le, amit nem írnál, ha tanultál volna matematikát, pontosabban valószínűségszámítást, statisztikát.
Ugyanis ha tanultál volna ilyet, akkor tudnád, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy hetekig nem nyeri meg senki!
Nincs értelme csalni tehát.
A nyerteseket meg nagyon jó, hogy itthon titokban tartják. Azért gondolj már bele milyen sz@r lenne a nyertesnek ha nyilvánosságra hoznák!
"Meg 100 ezret sem tud normalisan elkolteni! ;D"
Van ebben igazság! Aki nem tud bánni 100 ezer forinttal és értelmetlen hülyeségre költené az mégis miből gondolja, hogy mondjuk 1 milliárd forinttal tudna bánni és nem tapsolná el pár év alatt?
MEgfelelő szakma és külföld.
Hasonlóan gondolkodoki,nekem is Audi kell,fullos p_csa kell,utazgatás,de ezt az én szakmámmal simán megoldható de ehhez be le kell tenni a melót,értsd napokig csak tanulsz tanulsz.
"De hidd el hogy nem manipulált a játék ,nekem mindegy ,én nem lottózom"
Én sem lottózom, mert eléggé esélytelen :)
De ezek az összeesküvés elméletek szerintem butaságok. Nincs értelme csalni. Iszonyú pénzeket szednek be belőle évtizedek óta. Csak egyszer derüljön ki, hogy valami simlis a dologgal és örökre búcsút inthetnek ennek a hatalmas bevételnek.
És ha valamiért jó hogy halmozódik a nyeremény akkor emiatt teljesen felesleges csalni. Merthogy (matek...) maga a véletlen okozza, hogy időnként jelentősen felhalmozódik, máskor 1-2 hét alatt elviszik a főnyereményt. kb. 44 millió féle nyertes szám lehet. Amikor a legnagyobb forgalom volt, akkor egy héten kb. 21 millió lottót vettek. De az átlagos heti forgalom ennél jóval kevesebb persze. Namost ezek közül is rengeteg az egyforma. Az 1,2,3,4,5 és egyéb nevezetes szám kombinációt rengetegen megjátsszák. Szóval a 44 millióból egyetlen egy ami nyerő és csak a töredékével próbálkoznak hetente.
Szóval neked miért olyan hihetetlen, hogy hetekig nem nyer senki? 50%-nál jóval kisebb az esély arra, hogy adott héten elvigye bárki is.
Rulettnél közel 50% az esély (picit kevesebb a 0 miatt) arra, hogy piros vagy fekete legyen. Mégse túl ritka, hogy akár 10-20-30 játékon keresztül is mindig fekete legyen egymás után. A lottónál még több esély van arra, hogy sorban egymás utáni heteken ne vigye el senki! Miért olyan meglepő ez?
És ez jó a játékszervezőnek mert egyre többen vesznek szelvényt a nagy nyeremény miatt? Remek, örülhetnek, hogy a véletlen így működik, az ő malmukra hajtja a vizet. És még csalni se kell hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!