Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csinált már olyat valaki...

Csinált már olyat valaki közületek, hogy az egész retek 100 ezer ft körüli fizetését 5-ös lottóra költötte?

Figyelt kérdés
Ezt tervezem most, épp munkát keresek, az a 100 ezer amit ebben a szemét undorító országban fizetésként osztogatnak semmit nem ér, egy nagy nulla, elköltöm az egészet 5-ös lottóra, csak úgy van esélyem jól élni. 100 ezer ft-ból sohasem lesz semmi.

2013. júl. 15. 12:33
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
95%

Azon nem gondolkoztál, hogy képzed magad és mint jó szakembert megfizetnek annyira, hogy megvehesd amit akarsz?

Akik jó kocsival szaladgálnak, általában 10-15 évnyi kőkemény meló van mögötte (ha legális forrásból származik a bevétel).

2013. júl. 15. 15:36
 12/38 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már... Múltkor 18 év körüli kölköt láttam vadiúj 7-es BMW-ben.. Csomó ilyet látni. Meg nekem anyám 53 éves, kijárta amit lehetett, orrba-szájba képezte magát és egy szaros panelre futotta csak, most is panelban lakunk. Lószart se ér a tanulás.. Csomó tanult ismerősöm van és mind vergődik h milyen szar minden.
2013. júl. 15. 16:07
 13/38 A kérdező kommentje:
Én is képezhetem magam akármennyire, egész életem rámehet a tanulásra, akkor se lesz máshogy soha ilyen életem, meg autóm mint azoknak. És baromira irigy vagyok és már nem tudom mit kéne csinálni.
2013. júl. 15. 16:08
 14/38 anonim ***** válasza:
Jah, koltsd el mind lottora! Meghogy nem mukodik a termeszetes szelekcio...
2013. júl. 15. 16:16
 15/38 anonim ***** válasza:

Konkrétan milyen végzettsége van anyádnak?

Egyébként a személyiségfejlesztés és önmagad eladása is sokat számít. De ha a startvonal előtt feladod, akkor biztosan nem fog sikerülni.

2013. júl. 15. 16:22
 16/38 anonim ***** válasza:

A 18 vagy huszonéves Bmw-snek a szülei gazdagok . Vagy valami illegális adómentes "okosságban" benne van a srác akkor dől a lé..

Vegyél egy fegyvernek látszó tárgyat egy olcsó papír nélküli terepmotort amit eldobsz utána,és irány a pénzintézet .De okosan csináld, mindenre figyelj! Ha nálad a pénz és nem kaptak el ,nagyon jól rejtsd el a zsákmányt, ha el is kapnak ne találják meg. Jobb úgy leülni az éveket ,hogy kint vár a pénz ,a jólét!

Vagy bejön vagy nem, de sokkal nagyobb az esély hogy bejön mint a lottó5ös!

2013. júl. 15. 16:24
 17/38 anonim ***** válasza:
inkább vegyél kaparóst ezen az áron, sokkal több esélye van.
2013. júl. 15. 16:50
 18/38 anonim ***** válasza:
Ha ennyire el akarod szórni a pénzedet inkább rulettezz, ott legalább van esélyed nyerni. De ha szerinted több esélyed van, ha egybe feladod az összes szelvényt, mintha elosztva, lehet inkább matekkönyvekre kéne költeni:).
2013. júl. 15. 18:10
 19/38 anonim ***** válasza:
igen tényleg kaparóst vegyél 100 ezer forintból.
2013. júl. 15. 18:32
 20/38 anonim ***** válasza:
Add nekem, én megsokszorozom. (Vagy nem, de az esélyed hasonló lesz, mint a lottónál.) Deal?
2013. júl. 15. 19:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!