Megéri iskolaszövetkezethez menni minkavállalás elött?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok és tanév közben szeretnék majd dolgozni mekiben, vagy moziban (olvastam, hogy milyen szar, most nem ez érdekel). Ahogy megnéztem az iskolaszövetkezeteket (továbbiakban isz), nem valami sok munkát kínálnak, 18 alatt meg egyet se láttam. Megkérdeztem, hogy ha én személyesen elmegyek egy mekibe és megbeszélem az üzletvezetővel, hogy felvesz, akkor bekapcsolódik-e az isz és azt mondták, hogy nem állnak kapcsolatban a mekivel. Ez azt jelenti, hogyha én ott akarok dolgozni, akkor semmit nem ér, hogy az isznél vagyok? Mert az nagy szívás lenne, mivel az isz felügyeli, hogy rendesen fizetnek-e meg ilyenek, és halottam már, hogy kevesebbet adtak az ott dolgozóknak.2013. júl. 12. 12:50
1/1 A kérdező kommentje:
*munkavállalás
2013. júl. 12. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!