Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit írjak az e-mailbe, ha...

Mit írjak az e-mailbe, ha csak úgy beküldenék egy önéletrajzot, hátha fel tudnak ajánlani nekem valamilyen állást?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 09:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyobb cegrol van szo, mindenkeppen erdemes lenne egy poziciora hivatkozni,anelkul ugyanis nem nagyon foglalkoznak az oneletrajzokkal.
2013. júl. 9. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Kisebb cégnél sem fognak.

Millió az egyhez az esélye, hogy bárhol foglalkoznak az ilyen véletlenszerűen bedobott önéletrajzokkal. Maximum olyan helyeken, ahol iszonyat nagy a fluktuáció (biztosítási és porszívóügynök, konyhai mosogató, stb..).

2013. júl. 9. 12:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, de nem ez volt a kérdés. Nem esélylatolgatást kértem, hanem hogy mit írjak a levélben.

Ismerősök mondták, hogy küldjem be cégekhez az önéletrajzomat, nekik is így sikerült bejutni. Meg a neten is olvastam, hogy sokan beküldték csak úgy az önéletrajzukat (meghirdetett állás nélkül), és felvették őket.

2013. júl. 9. 13:29
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Én is azt ajánlom, hogy küldd be az önéletrajzodat, ahova csak tudod! Dolgoztam a Hr-en, tudom hogyan zajlanak a dolgok. Mi általában kinyomatattuk az önéletrajzokat és lefűztük. Persze nem mindenhol ez a jellemző, de nem tudhatod - lehet éppen üresedés van és érdekelheted őket!! Szóval szerintem valami ilyesmi szöveggel küldjed:

Tisztelt Címzett vagy Tisztelt HR Vezetés, Csatoltan megküldöm önéletrajzomat a jövőbeli munkakezdés reményében vagy személyes megbeszélés reményében. Esetleg az elejére beírhatod, hogy Te is szeretnél egy stabil, biztos vállalatnál dolgozni.

2013. júl. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!