Lehet, hogy átverés?
Figyelt kérdés
Olyan lehetséges, hogy egy cég áthárítja az üzemorvosi vizsgálat díját (6500!!!) a munkára jelentkezőre??2013. júl. 8. 16:45
2/4 szekhely com válasza:
Igen! Átverés. Visszaélnek azzal, hogy örülsz, hogy van (lehet) munkahelyed.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos kevés információt írtam le, és köszönöm a cinikus választ, pont erre volt szükségem.... :/
A lényeg, hogy azóta utána néztem, és a cég nem valós, egy másik cég nevével éltek vissza, illetve a Munka Törvénykönyvében kötve van, hogy nem háríthatja át, teljes egészében a cégnek kell állnia... főleg nem előre utalással...
2013. júl. 9. 18:36
4/4 szekhely com válasza:
Szerintem itt nyilvánosságot kellene adni annak, hogy mi történt. Nehogy más gyanútlan ember viszont beleessen ebbe a hibába!
Ha bűncselekményt előzöl meg vele, akkor nem indokolatlan leírni, hogy mi volt a módszer esetleg a cég nevét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!