Külföldi Munka - Szerinted átverés?
Találtam egy osztrák melót kértem róla részletes infót és ez a válasz jött:
"Tisztelt XY.
Előre bocsátom, nem vagyok közvetitő iroda, én is kint dolgozok a cégnél csupán segitek több munkaerőt szerezni a fönökeimnek.
A munka konkrétan: Hűthűzban történik, betanitott munkárol van szó.
Nyelvtudás nem feltétel.
Bérezés : 8 eurós órabér, napi 8 óra munkavégzés.
Szállás: Egy motel van bérelve 2-3 fő szobánként, főzési mosási lehetőséggel. 50-euro/fő
Az étkezés önellátó.
Munkaidő: heti 5 munkanap 2 nap pihenő. 20 munkanap után,5 nap pihenő mikor haza lehet utazni.
Hivatalosan bejelentett munka, elöször 3 hónapos szerződéssel, amit újjitani lehet.
Jelentkezés : az alábbi jelentkezési lap kitöltése mielőbb. kérem a gal.robinak@gmail.com email-címre visszaküldeni. Valamint az alábbi számlaszámra kérem befizetni 2000 Ft.-ot.
Unicredit-bank [számlaszám] Név:Gál Róbert
Ez az összeg megvallom az én "közvetitői" dijam.
Az összeg megérkezése után adatait továbbítom a főnökség felé.
Kérem a befizetéskor sziveskedjen a feladáskor a nevét feltüntetni a megjegyzés rovatban, hogy tudjan kitöl érkezett."
Kicsit átverés szagú bár lehet akkor több pénzzel húznának le nem? Vélemények? Az biztos hogy a fizetés nekem kicsit túlságosan már már gyanúsan jól hangzik.
az.
Mi az hogy "az én közvetítési díjam" hagyjuk már.
Ha te dolgoznál kint külföldön és mondanák hogy kellene pár magyarisztáni alkalmazott te nem próbálnál meg belőle pénzt szerezni? Az mondjuk kérdéses ha ő valóban kint dolgozik és ilyen jól keres minek neki attól a párt embertől 2 ezer forint. Az a baj hogy a csávóról semmi adatot nem találok. a át is veri az embereket valszeg nemrég kezdte.
"Ha te dolgoznál kint külföldön és mondanák hogy kellene pár magyarisztáni alkalmazott te nem próbálnál meg belőle pénzt szerezni?"
Ilyen esetekben a ceg szokott fizetni a toborzonak kulfoldon sokkal tobbet 2k-nal. Ha tenyleg kell az ember, akkor nem egy ilyen stupidsaggal ijesztem el az erdeklodoket, foleg amikor minden forumon leirjak, hogy ha a toborzo penzt ker, az atveres.
LOL ez mekkora duma: "Az összeg megérkezése után adatait továbbítom a főnökség felé. "
Dehogy továbbítja be ne dőljünk már ennek. Ez a hirdetés akkora kamu, hogy hihetetlen. Egy rendes munkaközvetítő NEM (!) kér előre pénzt SOSE pláne nem olyan címszóval, hogy "Ez az összeg megvallom az én "közvetitői" dijam. "
Köszi a válaszokat.
A csávót feldobtam a NAV-nál és ezt közöltem is vele. A hirdetés egyből le is került az oldalról :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!