Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Álom meló 180 ezer / hó azért...

Álom meló 180 ezer / hó azért mert iszol?

Figyelt kérdés

szerintetek is kamu?

facebookon már fent van?

2013. júl. 6. 21:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Simán jó pszichológiai vizsgálatnak. Azért gondolj bele mennyi hülye jelentkezik. Az már bőven elég egy kutatásra is akár... Persze a fizetés az kamu.
2013. júl. 7. 04:01
 12/16 anonim ***** válasza:

Csak a jelentkezőkből és a motivációs levelekből egész jó kis tanulmányt lehetne összerakni.

Adathalászatnak sem utolsó, tökéletesen összegyűjti azokat az alkoholfogyasztókat, akik között biztos vannak szép számmal olyan hiszékenyek, akik beveszik a dolgot, szóval más dolgot is talán be lehet nekik adni, amiért lehet már ők fizetnének.

2013. júl. 7. 09:15
 13/16 anonim ***** válasza:

"Adathalászatnak sem utolsó"

Hát nemtom... azért milyen adathalász az olyan aki több helyen, többször is nyomatékosan kérte, hogy ne küldjenek neki személyes adatokat mert nem adathalászat a céljuk. Ennek ellenére persze a sok hülye küldi minden személyes adatát, de erről nem a szervezők tehetnek szerintem! (És ettől még persze lehet kamu, mediahack vagy akármi, de én nem hívnék adathalásznak valamit ami direkt nem akar az lenni és ezt le is írja.)

2013. júl. 7. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Írtam nekik és megkérdeztem a nyilvánvaló dolgot, hogy mi a fenének fizetnek ilyen sokat amikor sokan minimálbérért (vagy tán ingyen is:)) simán elvállalnák. Válaszolt is kaptam:

"Igen, de emellett sajnos nem fog tudni dolgozni az illető. Legalábbis a szponzorcégek szerint, mi úgy gondoljuk, hogy két-három napos kihagyásokkal megoldható. De a jelentkezők egy részének ott kell hagynia a munkahelyét, ezt pedig reparálni kell. Megy a vita a büdzséről, előfordulhat, hogy némileg csökken a nettó és több embert veszünk föl, de a pénzügyek nem tőlünk függnek, hanem az oroszoktól."

2013. júl. 7. 15:38
 15/16 The Other ***** válasza:
Egyre jobb, hogy egy orosz piagyár mit keres egy svájci DIÁK konferencián...
2013. júl. 7. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:

És természetesen az orosz minimálbér 5x-ösét ajánlja fel, mitóbb, RAGASZKODIK HOZZÁ (bruttó esetén közel a 10x-ese!!!).

És ez a projectet magyar első-másodikos egyetemista diákokra bízza :D

Eszem megáll komolyan.

2013. júl. 7. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!