Munkaügyi központban elvehetik a diákigazolványt?
Figyelt kérdés
Épp a minap voltam,hogy regisztrálok munkanélkülinek,erre a nő azt mondja,hogy menjek vissza másnap,és akkor veszi majd el a diákigazolványom. Az oké, hogy megszűnt a jogviszony,és hivatalosan nem vagyok diák,de a diákigazolványomhoz (egyetemi) szerintem semmi köze nincs a munkaügyi központnak.2013. júl. 4. 19:02
1/3 anonim válasza:
megmondod, hogy nincs műr meg, kidobtad, elvesztetted, megsemmisítetted, az iskolának visszaadtad stb. (az elvesztettem esetén lehet megkérdi, hogy tettél e feljelentést ,stb, bár semmi köze hozzá)
2/3 anonim válasza:
A Munkaügyi Központnak semmi köze a diákigazolványodhoz.
Hazudj valamit az előttem szólótól származó variák közül egyet.
3/3 anonim válasza:
Érdekes, nekem az egyetem akarta bevonni az előzőt 3 év elteltével, hogy utána adják ki az újat, közöltem már rég nincs meg, beleírta a papírba, aláírtam, aztán adta az újat. Az első diplomám után én is regisztáltam a munkanélkülibe, de soha senki nem kérte ott. Az egyetemet még jobban megértem, de mivel voltak rajta plussz matricák, így végképp nem szerettem volna visszaadni. Mond meg, hogy már nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!