Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A munkaügyi-központban nagyon...

A munkaügyi-központban nagyon kinevetnének ezért?

Figyelt kérdés

Van munkám, egy autó alkatrészt gyártó üzemben dolgozom. Csakhogy ebbe a gyárba felvesznek mindenféle -alja népséget- tipikusan azokat a balhés, kötekedő emberkéket. Piszkálnak mindenkir, még engem is. Hiába vagyok segítőkész, barátságos, annál inkább rám szálnak.Nagyon rosszul viselem, tiszta ideg vagyok épphogy nem remegve gombóccal a torkomban megyek dolgozni.. A főnőkség tojik rá.

Fel szeretnék mondani, de addig nem akarok elmenni, amég más munkát nem találok, mert nem szeretnék szüleim nyakán élősködni.

És arra gondoltam, hogy a munkaügyön keresztül keresnék más állást, de ha megkérdeznék hogy miért akarok innen elmenni, hátha kinevetnek ezvégett. 22f

2013. máj. 21. 12:01
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Magyarországon ez kb. tipikus, nem fognak kinevetni érte. Ráadásul ha bármilyen okból kinevetnének egy ilyen helyen, az az ő bunkóságuk, és nem kell foglalkozni vele.
2013. máj. 21. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:

"munkaügyön keresztül keresnék más állást"

Na ezért fognak téged kiröhögni, mert ők nem adnak neked állást, neked kell keresned.

2013. máj. 21. 14:25
 3/4 anonim válasza:
Egy szóval ne mondd nekik hogy van munkád mert akkor 100% nem fognak segíteni.
2013. máj. 21. 14:40
 4/4 anonim ***** válasza:
a munkaügyi központ senkinek sem segít állást találni, állást magadnak kell keresned. Elmehetsz, általában ki vannak téve az ajánlatok, jelentkezz rá, ha odairod, hogy jelenleg dolgozol de kész vagy kilépni az is jó, főleg ha tapasztalat kell és hasonló helyre jelentkezel.
2013. máj. 21. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!