Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mikor szoktak indulni tanfolya...

Mikor szoktak indulni tanfolyamok a munkaügyi központban?

Figyelt kérdés
Vagy ez kirendeltség függő?
2013. jan. 19. 21:10
 1/4 anonim ***** válasza:
szeptember
2013. jan. 20. 04:49
 2/4 anonim válasza:
Szeptemberben mindenképp, de van más időpont is. Nekem legalábbis azt mondták, Február elején lehet érdeklődni, hogy mikor indulnak legközelebb. Tehát esélyes, hogy márciusban is indul egy turnus... Nem tudom, hogy mindenhol így van-e, de úgy gondolom, ez nem megyefüggő... Érdeklődj náluk!
2013. jan. 20. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:
22%

Pestmegyében Gödöllőn hiába indul, mindig csak a rokonok ismerősöket teszik be, aki évek óta munkanélküli, állandóan letagadják, hogy indul. Vagy azt mondjál, majd, majd... szánalmas!!

egyébként tudomásom szerint nem hónapokhoz kötve akkor indul nak amikor épp pénzük és tanár is van.

2013. jan. 20. 13:11
 4/4 Ryuichi válasza:

Én nem olyan régen voltam a Munkaügyi Központban érdeklődni ezzel kapcsolatban Mohácson. Egész évben indulnak tanfolyamok, nem csak szeptemberben. Konkrét példa: februárban bolti eladó, áprilisban tb. ügyintéző, márciusban német nyelvi tanfolyam. De legjobb tudomásom szerint térségenként változó, hogy milyen tanfolyamok lesznek meghirdetve és azoknak mi a pontos kezdési ideje.

DE MINDENKÉPP BE KELL MENNI!!!!

2013. jan. 22. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!