Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a munka vállalok jogai?

Mik a munka vállalok jogai?

Figyelt kérdés
Engem el küdltek a munka helyemről és azt mondták hogy jobban járok ha alá írom a közös megeggyezéssel való távozást!én alá írtam és mint utolag ki derült nem kellett volna!az egyik példányt is alig akarták nekem ide adni és abbol sem az eredetit hanem csak a másolatot kaptam meg!szeretném ha valaki le tudná írni vagy meg tudná mondani hogy hol tudok minden ilyennel akapcsolatos dolgot meg tudni hogy mégegyszer ne legyen ilyen!ugyanis azt minden hol el mondják hogy mit kell csinálni de azt nem hogy hogyan lehet meg "úszni" a munkanélküliséget!
2009. okt. 15. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ajánlom figyelmedbe a Munka Törvénykönyvét. Keress rá a neten. Szomorú, hogy az emberek ezt nem olvassák el. Többek között ezért alakult az ki, hogy a munkáltatók ma már mindent megengednek maguknak.
2009. okt. 15. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!én is már bánom hogy nem jutott elöbb eszembe de hát ott akkor senki nem rakja elém!meg senki nem mondja hogy mit lehet meg mit nem!
2009. okt. 15. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:

A munkavállalók jogai a következők:

- Összeszorítod a fogadat vagy ha kell akkor mosolyogva benyalsz a meleg sz@rig a górénak.

- kussolsz és robotolsz .

- Ha valami nem tetszik kívül tágasabb!!

2009. okt. 15. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:

Amúgy valóban jobban jász a közös megegyezéssel mert ha nem is írod alá és hivatalosan még van munkaviszonyod, úgyis ellehetetlenítenek meg kiszopatják a beledet a felettesek ebben biztos lehetsz..

A táppénzzel meg már nem nagyon lehet trükközni..

Alá kell írni aztán beletömni a köcsognek a szájába aki kírugott, aztán oldalba pisálni és otthagyni!!

Én a munkatársakat feletteseket is el szoktam küldeni a kuuurva anyjukba mert általában a "csapatban" mindenki előbb tud arról hogy ki akarnak rúgni mint te.

Te tudod meg legutoljára..

Ők maradnak a munkahelyükön, úgysem fognak tenni semmit annál többet ér nekik az állásuk!

2009. okt. 15. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el a munkaügyi központba és kérj álláskjeresési járadékot, egy két hónapig azzal is kihúzod aztán meg majd kapod a segélyt ha jogosult vagy és ha nem találsz melót..
2009. okt. 15. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Az esetben nem jársz csak jól a közös megegyezéssel ha olyan munkaszerződést írtál alá amiben jár végkielégítés vagy éves prémium neked, mert közös megegyezésnél akkor ezeket buktad.

De ilyen általában csak felsővezetői állásoknál van, gonodlom itt nem arról van szó..

2009. okt. 15. 18:26
 7/7 A kérdező kommentje:
hát nem nagyon!azért köszönöm a válaszokat!
2009. okt. 16. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!