Mennyi fizetést kapnak a pékek a Tesco áruházakban? Szakképzett pék mennyit kérhet amit meg is adnak?
Figyelt kérdés
21 éve családi vállalkozásunk működött pékséget üzemeltettünk ,de sajnos be kell zárjunk több ok miatt. Most állást keresek a szakmámban pék mesteri végzettséggel.Mekora fizetést adnak a szakmában egyes helyeken?2013. jún. 30. 20:14
1/3 anonim válasza:
A minimálbérnél picivel többet maximum ha van szakmád, de hatalmas összegekre ne számíts.
Maximum más pékségnél lehet esélyed hogy több fizut kapj, vagy mint értékesítő, vagy mint konyhai munkás, de ha a vállalkozásotok csődöt mondott és neked munka kell akkor annyit úgysem kapsz mint amennyit a régi helyeden. Nem tudom mennyi volt ott a fizud de gondolom több mint egy átlag péknek aki beosztott egy pékségben.
Amit tudok hogy a Lidl-s pékségekben jól fizetik az embereket, ezt nem tudom sajnos pontosan csak fél füllel hallottam de nehéz is bejutni oda.
2/3 anonim válasza:
a dagasztók 125 körül keresnek, a többiek 85-95 körül
(nettó)
3/3 anonim válasza:
Egy dagasztó pótlékokkal (ugye pékség éjszaka is fut, sőt, főle akkor) simán megkeres 150-160e-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!