Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Drogériában (diák) munka....

Drogériában (diák) munka. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Üdv!

Idén érettségizem (a szóbeli még hátravan), és utána szeretnék dolgozni. Tavaly már voltam Tescos pénztáros, idén szeretnék más munkát is kipróbálni. A Rébusznál pl. van olyan, hogy lehet menni pénztárosnak belvárosi drogériákba. Vidéki vagyok (30km Budapesttől), de azért nagyjából képben vagyok belvárosilag. Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy kicsit parázok. Gondolom nem kell 300-500 kilós rácsos kocsikat tologatni egy drogériában, ha épp nem a kasszában vagy.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi igazából. Elsősorban diákmunkásokéra, de olyanok válaszát is szívesen fogadom, akik felnőttként dolgoznak drogériában, és van a közelükben diákmunkás.

Előre is köszönöm a válasz(oka)t! :)

2013. jún. 14. 00:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!