Milyen nyári munkában tudom kihasználni azt, hogy csinos vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy èrtem, nem akarok kemèny fizikai munkát végezni, jobb lenne egy olyan munka, ahol amúgy is csinos lányokat keresnek.2013. jún. 28. 20:40
21/23 anonim válasza:
jaj a sírós gépész gyerek, aki egy lúzer és nem talál munkát...... sejthettem volna.... :D :D :D :D
22/23 anonim válasza:
és aki nem talál munkát és az egyetemröl is kivágják, az nem luzer? Vagy akinek bár van munkája, de 26-28 évesen is szüz, az nem luzer? Te meg egy nyalos kis ribi vagy biztos...matek szakon nőként.....tudom, hogy BME-n a nők miket meg nem tehetnek
23/23 anonim válasza:
azért mert voltál életedben együtt 2 percig egy csúnya nővel még ne vagy nagy kan.....:)
Az én egyetemi életem meg ne érdekeljen, mert legalább nekem van egy nagyon jó munkám, és a sulit is időben képes voltam elvégezni. Jah és nekem VAN munkám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!