Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen nyári munkában tudom...

Milyen nyári munkában tudom kihasználni azt, hogy csinos vagyok?

Figyelt kérdés
Úgy èrtem, nem akarok kemèny fizikai munkát végezni, jobb lenne egy olyan munka, ahol amúgy is csinos lányokat keresnek.
2013. jún. 28. 20:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Én orvoskongresszusokon voltam hostess, amit nagyon imádtam. Mindenki nagyon intelligens és kedves volt velem. Kiszolgáltam italokkal a vendégeket, a repiajándékokat, kitűzőket átadtam, meg ilyenek. Olyan borravalókat kaptam nap végén, amik többszörösen meghaladták az aznapi diákfizetésemet. Külföldre is kimehettem 2 előadássorozatra, de itt kellett az, hogy az angolom perfekt.
2013. jún. 30. 13:39
 12/23 anonim ***** válasza:
és azt tedd hozzá, hogy összeszedtél orvos hapik telosázmait, aztán lubickoltál az ajándékokban, meg dugattad is magadat....
2013. jún. 30. 16:08
 13/23 anonim ***** válasza:
nem kellett dugatnom magam, mert anélkül is mindent megkaptam.
2013. jún. 30. 16:14
 14/23 anonim ***** válasza:
hát igen, mit nem tesz, ha valaki jól néz ki....aki meg nem, az dolgozzon...
2013. jún. 30. 16:24
 15/23 anonim ***** válasza:

azt nem mondtam, hogy nem kell dolgozni, hiszen én is dolgoztam ugyanúgy.

Az hogy szép az arcom az egy adottság, az hogy jó alakom van, egyetemi diplomám van, 3 nyelven beszélek, már teljesen rajtam múlt. Nem lesz amiatt soha bűntudatom, amit elértem az életben.

2013. jún. 30. 16:31
 16/23 anonim ***** válasza:
de ha randa a pofád, akk kezdetektöl csak a rosszat kapod, és nem lesz lelki eröd egyetemi diplomára, 3 nyelvre, gyurásra...de mivel még sose voltál ronda, honnan is tudnád az élet ilyen árnyoldalait...
2013. jún. 30. 16:35
 17/23 anonim ***** válasza:
am corvinus diploma?
2013. jún. 30. 16:36
 18/23 anonim ***** válasza:
nálad már nem csak pusztán a külsőségekről szól a dolog, hanem egyszerűen egy megkeseredett, boldogtalan ember vagy, aki mindenre és mindenkire csak féltékeny. Hát maradj csak az önsajnálatban, maradj csak azon a szinten, amin vagy. Ilyen hozzáállással és önsajnálattal soha a büdös életben nem fogsz elérni semmit!!!!
2013. jún. 30. 16:46
 19/23 anonim ***** válasza:

jah, és nem corvinus....

BME-Biztosításmatematikus, de gondolom ez nem sokat mond neked. :)

2013. jún. 30. 16:47
 20/23 anonim ***** válasza:
BME gépészt végeztem, ugyhogy nem kinai. a biztositásmatematika meg gondolom csak valami specializáció, vagy kajak ez van irva a diplomádba is?
2013. jún. 30. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!