Pancser vagyok, ha nincs jól fizető állásom?
Én nettó 250 ezret kerestem, most Gyed-et kapok, 85 ezret. Hát, nem kis visszaesés, ráadásul mire visszamegyek, már lehet, hogy valaki bedolgozza magát a helyemre. És akkor én is pancser leszek, mert elmegyek 70 ezerért dolgozni... ?? :))
Nem, nem vagy pancser. Az ország vezető politikusainak szégyene, hogy itt tartunk.
Ja, bocsi, azt nem láttam valahogy :) Igen, vannak ilyen jól fizető szakmák, de sajnos nem ez az általános. Gyed után biztos vagyok benne, hogy én se leszek már ilyen szerencsés... :( De nem baj, mert kárpótol a gyerek! :)
És hátha egyszer itt is lesz normális fizetés, normális munkáért. :)
Miért ne lehetne nettó 300ezer?
Tudok pár informatikai céget ahol pár nemzetközi jogosultságokkal rendelkező oktató, és szoftverfejlesztő ezt, vagy többet visz ha, és néhány huszonéves igazgatott, és igazgató helyetteshez is volt szerencsém akik ezt az összeget viszik haza.
Még én csak a 85ezret, mint megtűrt dolgozzál többet alkalmazott.
21:06
Épp ez baj hogy ennyitől érzed magad gazdagnak ez tükrözi hogy semmire sincs igényed...
Kérdező!!
Akkor vagy pancser ha keveset keresel és lehetne mit lopni de te nem lopsz
Vagy ha nem hagynak lopni sem ennek ellenére te mégis a hónap dolgozója címre hajtasz!!
tegnap 21:38
Nem!
Inkább mindenki dolgozzon éhbérért, álmodozzon megállás nélkül adósítsa el magát aztán még vigyorogjon is hozzá mi?
Meg legyen büszke magára hogy mekkora faxa gyerek ha sikerült a piacon alkudni 200 forintot az 600 forintos cipőből...
tegnap 21:38
Te az alkoholizmust ajánlod a hozzám hasonlóan gondolkodóknak,
Én meg a Lobotómiát a te pártodat fogóknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!