Pancser vagyok, ha nincs jól fizető állásom?
Meg ha munkád sincs, akkor is átlagember vagy. Én pancserebb vagyok, már 1 éve nincs munkám :((!
24\l
21:06os vagyok. Figyelj megértelek!
Nekem volt egy feleségem, aki süket dumával elvált tőlem tíz év után.
A lényeg, akkor én kerestem nettó 10ezret, és büszke voltam erre, ő ekkor már nettó 150ezret kereset, és a mostani pasija nettó 400at.
Megértelek, és ezért tők szar érzés, amikor leszólnak embereket, akik három órás műszakban keresnek nettó 80ezret.
Nagyon szar érzés amikor hasonlítgatnak valakihez. Nálam meg az van, hogy nincs lakásom, bezzeg a volt nejemnek már az is van.
Szóval fakxán jót ez az önbizalomnak.
Én nettó 110-120 ezer körül kerestem (most gyeden vagyok), de engem is piszkáltak, hogy miért csak ennyit?
Amúgy nem vagy pancser, hanem sok a k.cs.g munkáltató. Ők meg Hawaii-ra mennek nyaralni és az 5. 10-20 milliós autójukat veszik, és panaszkodnak, hogy milyen sokat kell perkálni az államnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!