Ugye ez már jelenthet valamit és lesz végre állásom?
Ma elküldtem az önéletrajzomat egy ügyintézői-adminisztrációs-telefonálós állásra.
Az önéletrajz mellé küldtem kísérőlevelet (amit egyébként nem kértek, de én szükségét éreztem). A kísérőlevélben úgymond bemutatkoztam, (hiszen az önéletrajzom túl rövid, áll kb. a nevemből, címem, telefonszámom, születtem, érettségi, számgépismeret, csekély nyelvtudás). Szóval leírtam, hogy pl. angolul társalgási szinten beszélek, célom a középfokú + gépírás tudásom jó, de nem tökéletes + segítőkész vagyok + azt is írtam, hogy igaz hogy nincs tapasztalatom, de szeretném kipróbálni magam.
Szóval nem hazudtam, őszintén írtam mindent, azt is, hogy 22 évesen érettségiztem, és azóta csak pultos voltam rövidebb ideig.
A mail küldtem kb. ma du 2-kor, és most nézem a levelest, 16-kor már jött is vissza levelecske, hogy szeretettel várnak két nap múlva beszélgetésre-találkozásra.
Végre nem egy közvetítő-kölcsönző, hanem maga "A CÉG".
A bibi csak az, hogy pont akkor van időpontom okmányirodába, mert minden iratomat ellopták és pótolni kell.
Azonnal vissza is írtam, hogy köszönöm a gyors választ...Sajnos az időpont nem alkalmas, mert hivatalos ügyeim.... De csütörtököt kivéve a hét bármely napján, akár reggel, akár délután ráérek.
Csak reménykedni tudok, hogy felajánlanak egy másik időpontot!
Hogy lesz-e állásod azt ennyiből még nem lehet tudni.
Bár az ilyen ügynöki munkáknál sok a pályaelhagyó, legtöbben nem bírják sokáig, így mindig keresnek új embert, ezért elvileg van esélyed.
Az már más kérdés, hogy fogod-e bírni idegileg.
Mert azt gondolom te is tudod, hogy az ilyen "telefonálós" állásoknál fel kell hívni embereket és rábeszélni őket különféle dolgokra ( biztosítás, telefon előfizetés, hitel stb. ).
Csak olyan szépen hangzó nevet adnak az állásnak, hogy sokan bedőlnek neki akik még kezdők.
Szerintem is jobban jársz, ha nem is mész oda dolgozni.
De ha akarod próbáld ki, tapasztalatszerzésnek jó lesz, hogy tudd, mit kell elkerülni a jövőben, ha van rá az embernek módja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!