Fontos! Mindenki véleményére kíváncsi lennék!? : )
Tudom hogy nem ebbe a kategóriába tartozik, de ha máshova írom senki nem válaszol, úgyhogy a válaszokat előre is köszi : )
Ma kaptam egy olyan ajánlatot, hogy dolgozhatnék egy kiállításon (diákmunka). Aki felajánlotta ezt, megkért rá, hogy én rendezzem be a kiállítást és csináljam úgy ahogy én szeretném, vagyis ez azt jelenti hogy az egész kiállítást nekem kéne megcsinálni. Titeket milyen kiállítások érdekelnének? Mert szerintem a legtöbb kiállítás unalmas és az embereket nem érdekli úgy igazán, nem marad meg az emlékeikben, én egy olyat szeretnék csinálni aminek híre megy és az embereknek tetszik és megéri a pénzt amit kifizetnek. Ti ha elmehetnétek egy kiállításra milyenre mennétek? (próbáljatok meg reálisan gondolkodni, amit tényleg meg lehet csinálni. Van pár ötletem de jó lenne ha segítenétek. Köszönöm : )
Én 27 évesen amire szivesen elmennék, az egy retro kiállitás lenne. 70-es 80-as évek.
Bármilyen tárgyak, képek kiállitása, csak nosztalgiázni lehessen:)
Remélem tudtam segiteni:)
De mégis, milyen érdekeltségben? Semmi konkrétum.
Nem mindegy, hogy bugyikat, vagy gépfegyvereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!